• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aşırı 1. Dünya Problemi Olan Cold Brew ve Buz Meselelerim

Kah-ve-ben

Üye
İsim
Ahmet Taha
Daha fazla  
İsim
Ahmet Taha
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Merhabalar. Hızlı olması ve sıcak suyla demlenmesi sebebiyle Japon Usulü cold brew yapma yöntemini seviyorum. Zamanında Kahve Quartet'lerden birinde @delisibellikahvenin bahsetmişti bu taktikten. Erimis buzları hesaba katmadan demleyebilir miyim diye ben de bakmaya başladım ancak bazı endişelerim var. Öncelikle bu ürünler sıcak suyun değmesiyle veya genel olarak gıdaya uyumlu mudur? Acaba viski taşı diye geçmeyen alternatifler var mıdır? Buz kadar soğutma yapabilir mi? Vs. Daha önceden kullananlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Bir de uygun fiyatlı memnun kaldığınız ürünler varsa link bırakırsanız çok makbule geçer. Bol lezzetli kahveler demlediğiniz günler.

Son düzenleme:
Bir de yine genel olarak cokd brewlarda belki başka içeceklerde (buz taneleri içine meyve koymalı falan) kullanmak üzere küre ve küp şeklinde buz kalıpları da bakınıyorum ama onlarda da hem fiyat yüksek olabiliyor hem performans (düzgün buz çıkarma açısından) düşük olabiliyor hem de koku olabikiyor okuduğum kadarıyla. Bunlar için ayrı başlık açmayıp konu ismini düzenleyeceğim. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Geri