Kah-ve-ben
Üye
- İsim
- Ahmet Taha
Daha fazla
- İsim
- Ahmet Taha
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
Merhabalar. Hızlı olması ve sıcak suyla demlenmesi sebebiyle Japon Usulü cold brew yapma yöntemini seviyorum. Zamanında Kahve Quartet'lerden birinde @delisibellikahvenin bahsetmişti bu taktikten. Erimis buzları hesaba katmadan demleyebilir miyim diye ben de bakmaya başladım ancak bazı endişelerim var. Öncelikle bu ürünler sıcak suyun değmesiyle veya genel olarak gıdaya uyumlu mudur? Acaba viski taşı diye geçmeyen alternatifler var mıdır? Buz kadar soğutma yapabilir mi? Vs. Daha önceden kullananlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Bir de uygun fiyatlı memnun kaldığınız ürünler varsa link bırakırsanız çok makbule geçer. Bol lezzetli kahveler demlediğiniz günler.
Son düzenleme: