• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ascaso i1 Mini Ayar Yüzüğü Modu

miyankizu

Barista
İsim
Seyhun
Daha fazla  
İsim
Seyhun
Espresso Makinesi
Quickmill Emilia
Değirmen
Eureka Speciliata, Timemore Sculptor 64 , 1zpresso E-Pro , 1zpresso X-pro
Ekipmanlar
V60, Sage SDC450 , Clever
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar , Ascaso i1 Mini değirmenimde neden, bilimez hangi ayarda olduğunuzu görebileceğiniz bir numara sistemi koymamışlar. Bir süre önce farkettim ki bendeki model için ayrıca satılan üzerinde numaralar olan bir yüzük var. Bende bu yüzükten esinlenerek kendime bir yüzük çizdim ve sonrasında bastırarak değirmene montajladım.

Orjinali

Ekran Alıntısı.JPG

Kendi tasarımım

1.jpg 2.jpg

3.jpg

Cihaz stepless olduğu için click saymak gibi şansım ne yazık ki yok bu nedenle yüzüğün temel görevi , ayar aralığının yaklaşık olarak nerede olduğunu göstermek.

4.jpg

Geri