• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Ascaso I-mini I-1 54mm Flat Burr

yunemars

Üye
İsim
yunus arslan
Daha fazla  
İsim
yunus arslan
Merhaba,

25 Haziran 2020 tarihinde (5 gün önce) sıfır aldığım ve 200 gram kadar kahve öğüttüğüm öğütücümü satıyorum. Espresso öğütümü ve ayar performansı çok iyi olmasına rağmen ses konusunda oğlumu rahatsız ettiği için satmak zorundayım.

Eureka Mignon Perfetto almaya gittiğimde, çalışan arkadaşa çoktandır gözüme kestirdiğim bu öğütücüyü sorduğumda sadece espresso için kullanacaksanız çok memnun edici ancak ses konusunda Mignon serisi çok başarılı o yüzden ses konusunda kıyaslanmaz dedi. Hassasiyetiniz varsa Mignon serisi tercih edin dedi. Zaten mayıs ayında almaya niyetlendiğimde de flat olduğu için sesten dolayı sorun olabilir diye vazgeçmiştim. Ancak fiyat farkına değer diyerek aldım. İki öğütücü arasında 1350 TL civarında bir fark var. Aslında oğlum seslere hassas olmasa hala o 1350TL'nin az olmadığın düşünüyorum ancak ben öğütüm yaparken korkuyor. Şöyle ki Delonghi EC685 makinem var, buhar sesinden korktuğu için süt de köpürtemiyorum, cezvede ısıtıyorum, hassasiyetimiz için örnek olması açısından söylemek istedim.

Her anlamda sıfır diye düşünebilirsiniz, hatta rodaj süresinin bir kısmını ben hallettiğim için sıfırdan bir tık avantajlı bile olabilir😄

Sıfır gibi düşünebilirsiniz dememe rağmen yine de ikinci el olması sebebiyle cazip kılabilmek adına 2050TL'ye aldığim makineyi (faturasını teslim edeceğim) 1750 TL'ye satmak istiyorum.

İstanbul/Kurtköy'deyim. Anadolu yakasında farklı bir noktadan da elden teslim edebilirim. Elden satış yapacağım.

8ECC22F3-9265-4CD3-B7AB-8DEA59B91F2A.jpeg6D724616-854C-4FC6-83B6-43068CCEE609.jpeg73A9F402-4FD6-497B-AABF-9844B8BCE3EB.jpeg947A79CD-F542-4BCA-9FC9-926D7DDE803F.jpeg

Son düzenleme:
Firmayla bir anlaşma yaptık. Ürünü benden 2.el olarak aldılar. Burada yazdığım fiyat ile ancak yerine aldığım üründe de ekstra indirim yaptılar. Bu haliyle 1e 1 iade olmamış olsa da yakın bir ödeme aldım. Onun yerine de Mignon specialita aldım.

İade hakkımı bana söyleyen @Globally ye özelden teşekkür etsem de buradan da tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Son düzenleme:
Geri