• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Arieta Novecento-1387 hakkinda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alsh72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alsh72

Üye
İsim
alkan
Daha fazla  
İsim
alkan
Merhabalar daha önce kendim için delonghi ec685 almıştım forumda da konu hakkinda oldukca konuştuk.
Simdi de abim için bi araştırmaya giristik. Farkli bir makine olmasi acisindan Arieta 1387 modelini düşündük.
Ev içi ve genelde espresso tüketilecek. Ama arada sütlü de arada denenebilir birseyler ariyoruz bütçe 4000 zorlarsak 5e cikabilir. Arieta kollu bir makine olmasi daha avatanjli daha profesyonel geldi delonghi ye gore ama model hakkında hic bir bilgim yok. Fikri olan kullanip tecrübe eden var mi acaba donebilir mi teşekkür ederim

O rakamlara birşey öneremiyorum maalesef, gelbura eskiden yenilenmiş gaggia classic satıyordu uygun fiyata, hala satıyorlar mı bilmiyorum.

Buna ne dersiniz hocam
İkisi arasındaki fark fazla bildiğim kadarıyla. Linkini paylaştığınız ürün basınçlı portafiltre kullanıyor. Benim linkini paylaştığım ürün ticari makinelere bazı yönleriyle biraz daha benziyor.

Geri