• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Arçelik K3185

ahmetbuyuk6

Yeni Üye
İsim
Ahmet Zaid Büyük
Daha fazla  
İsim
Ahmet Zaid Büyük
Arkadaşlar herkese merhaba, yaklaşık 1.5 senedir tchibo kapsül kahve serüveninden sonra artık keyif almamaya başladım ve kendime bu makineyi aldım. Ve daha kaliteli espresso almak için parçalarını yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce neler almalıyım? Daha önce bir forumda şu ürünü görmüştüm. Hemen siparişini verdim.
Ve kimileri fabrika çıkışı buhar valfinin yeterli olduğunu düşünmüyor. Değiştirmem gerekir mi, eğer değiştirmem gerekirse nasıl bir buhar valfi almalıyım? Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.:)

Arkadaşlar herkese merhaba, yaklaşık 1.5 senedir tchibo kapsül kahve serüveninden sonra artık keyif almamaya başladım ve kendime bu makineyi aldım. Ve daha kaliteli espresso almak için parçalarını yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce neler almalıyım? Daha önce bir forumda şu ürünü görmüştüm. Hemen siparişini verdim.
Ve kimileri fabrika çıkışı buhar valfinin yeterli olduğunu düşünmüyor. Değiştirmem gerekir mi, eğer değiştirmem gerekirse nasıl bir buhar valfi almalıyım? Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.:)
Eğer düşünürseniz bende bir kaç parça var satmayı düşünüyorum. IMS Shower screen, pirinç shower plate, selenoid valf (biraz el işçiliği istiyor takması), rancilio buhar çubuğu, OPV bende mevcut ayrıca bayiden aldığım üst ve ön kapakta mevcut. Düşünürseniz satmayı planlıyorum. Lelit Glenda aldım Gelbura indirimden. Parçaları elden çıkarmaı düşünüyorum.

Eğer düşünürseniz bende bir kaç parça var satmayı düşünüyorum. IMS Shower screen, pirinç shower plate, selenoid valf (biraz el işçiliği istiyor takması), rancilio buhar çubuğu, OPV bende mevcut ayrıca bayiden aldığım üst ve ön kapakta mevcut. Düşünürseniz satmayı planlıyorum. Lelit Glenda aldım Gelbura indirimden. Parçaları elden çıkarmaı düşünüyorum.
Hocam aslında almak isterim de çok acemi olduğumdan nasıl takılır hiç bilmiyorum sadece bu forumda bir arkadaşımız video koymuştu iki tane parçanın PID için anladığım kadarıyla o yüzden bende onları aldım internetten, ama rancilio buhar çubuğunu takabileceğimi düşünüyorum kendi başıma diğerlerini hiç duymadım ama. Fiyatları nedir acaba?

Buhar çubuğu takması en kolayı makineyi açmana gerek bile yok. Pirinç shower plate ve ims shower plate de alyan anahtarı ile takılıyor. OPV için makineyi açmak gerekir. Ancak o da kolay. Selenoid valf için ben tekrar olsa uğraşmam. Bir de porta filtre ucu çift akışı sağlayan plastik mi? Fiyat olarakta pirinç shower screen 400 tl ye aldım 250 tl ye veriririm ims duş başlığı şu an 450 - 500 tl sanırım gene 250 tl ye veririm buhar çubuğu 400 civarı onu da 250 ye veririm. Portafiltre ucu da 200 tl hepsini alırsa onu hediye ederim. OPV de düşünürsen ben 350 ye aldım 200 ye veririm selenoid valf dediğim gibi gereksiz bence. Kargo sana ait bir de ön ve üst kapak bayiden aldığım onları da hediye ederim.

Hocam teşekkür ederim buhar çubuğunu almak isterim, isterseniz numaramı bırakayım 05368253768. Bir de kusura bakmayın ben daha acemiyim ama benim internetten sipariş ettiğim parçalarla sizin OPV dediğiniz aynı mı acaba? Son olarak eğer parçaların hepsini tekte satmayı düşünüyorsanız maalesef maksimum 550 tl çıkartabilirim çünkü internetten sipariş ettiklerim de bayağı bir tuttu ve öğütücü vs. Bütçeyi bayağı bitirdim gibi

Geri