• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anneler günü kutlaması

Sadece doğuran değil, herhangi bir canlıya annelik etmiş veya hala etmekte olan herkesin anneler gününü kutlarım, iyi ki varsınız 💙 🙏

Maalesef sokağa çıkma yasağı nedeni ile görüntülü kutlayabildiğimiz bir anneler günü oldu :(

anneler günü kutlu olsun )

Sabah annemi arayıp, anneler günün kutlu olsun dedikten sonra bu yılı sevmedim kahve yapanım yok diyip trip attı. Anneler günü böyle başladı bizim için :D

Başta Anne baristalar olmak üzere kıymetli Annelerinizin ve tüm Annelerin Anneler Günü’nü en içten dileklerle kutluyorum. Evlatlarıyla birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmelerini temenni ediyorum. Ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

Yavrusunu dokuz ay karnında, iki yıl kucağında bir ömür de yüreğinde taşıyan annelerimiz... Gününüz kutlu olsun.
1E3B834E-8894-4083-94C8-3FCB3FC88BF9.jpeg
04A0CEF2-B959-46B1-BF9F-649DA99052E4.jpeg

Geri