• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

anketimiz sonlanmıştır. Katılan destek veren arkadaşlarımıza teşekkürler :)

Hangi çekirdekleri almak isterim?

• Esteban zamora blend el alto costa rica

• Santa rita honey process el salvador

• Fincas Tarso Excelsso Fincas Ana, Cajones, Damasco colombia

• Hepsini,belirli gramajlarda tadımlık olursa daha çok isterim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Anketin amacı ne? Kim, nereden kahve almak istiyor? Konuya biraz daha açıklık getirseniz keşke...

Herkese tekrardan merhaba! Her şeyi devletten de beklemeyin yahu :) Her şeyi araştıran kahve tutkunları çekirdekler delfiano da mevcut... Search kısmından bakabilirsiniz :))
Bu arada,amaç,tek tek mi çıkarsak,seri halinde mi cıkarsak acaba sorusuna cevap bulmak 🙄🙄🙄🙄
hocam siz bu kahveleri satacak misiniz yoksa hayrina mi dagitacaksiniz? :) kunyeleri biz arastiracaksak cekirdekleri de delfianodan alip biz kavuralim madem :))

Kahve dostluğu derken ki amacı da çözemedim. anladığım kadarıyla bir kavurucu arkadaşsınız, öncesinde kendinizi tanıtıp ne amaçla bu anketi açtığınızı da bilseydik daha mı iyi olurdu ne.
Selamlar Berke, @BerkeT6 , kahvelerin künyelerini ilk mesajına eklersen, daha verimli bir anket olabilir. Puanları varsa, onları da ekleyebilirsin.
aynı fikirdeyim.

Şöyle künyeleri de ekleyelim :)
Şimdi daha sağlıklı oldu

Ekli dosyalar

• E388F6ED-5B05-4BD3-9F38-BC9A75B3893B.jpeg
    E388F6ED-5B05-4BD3-9F38-BC9A75B3893B.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 148
  • 46A8C86E-462D-49EA-BDBD-56454318EFCE.jpeg
    46A8C86E-462D-49EA-BDBD-56454318EFCE.jpeg
    67.3 KB · Görüntüleme: 147
  • C1649671-4149-4CE1-8CC5-83897160DF93.jpeg
    C1649671-4149-4CE1-8CC5-83897160DF93.jpeg
    53.4 KB · Görüntüleme: 143
Bodozlama giriş, tuhaf tuhaf yanıtlar. Shopify üzerinden açılan bir site, site içerisinde yığınla yazım hatası. "kahveleri hayrına da dağıtırız sıkıntı yok" gibi kıraathane ağızı. Her cümlede ayrı bir smiley. Hario 02 filtre 70 TL.

Size iyi alışverişler ben çöp almam.

Son düzenleme:
Böyle Bodozlama iş yapılmaz. Yeri geldiginde hayrına da veriyoruz da ne demek ben bu davranış şeklinizi ve ağzınızı bu forumdaki kullanıcılara terbiyesizlik olarak algılıyorum.

Son düzenleme:
Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla yeni bir kavurucusunuz ve buradaki potansiyeli görüp bir müşteri kitlesi yakalamaya çalışıyorsunuz. Ama tavırlarınız bundan çok uzak.

"Her şeyi devletten beklemeyin.", "Kendiniz araştırın." "Yeri geldiğinde hayrına da veriyoruz." gibi laflar, müşteriye tepeden bakan biri olduğunuzu gösteriyor. Fikir almak isterken, bir çuval inciri berbat etmişsiniz resmen.

Sanırım @CelsiusCoffeeRoastery'nin açtığı anketi görünce böyle bir şeye kalkıştınız. Fikri örnek almanız güzel. Ama keşke bunu yaparken @CelsiusCoffeeRoastery'nin kibar yaklaşımını da örnek alsaydınız...

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla yeni bir kavurucusunuz ve buradaki potansiyeli görüp bir müşteri kitlesi yakalamaya çalışıyorsunuz. Ama tavırlarınız bundan çok uzak.

"Her şeyi devletten beklemeyin.", "Kendiniz araştırın." "Yeri geldiğinde hayrına da veriyoruz." gibi laflar, müşteriye tepeden bakan biri olduğunuzu gösteriyor. Fikir almak isterken, bir çuval inciri berbat etmişsiniz resmen.

Sanırım @CelsiusCoffeeRoastery'nin açtığı anketi görünce böyle bir şeye kalkıştınız. Fikri örnek almanız güzel. Ama keşke bunu yaparken @CelsiusCoffeeRoastery'nin kibar yaklaşımını da örnek alsaydınız...
Arkadaşa katılıyorum. Kahve ve ekipman satın alırken çoğunlukla iletişimi düzgün, saygılı ve kibar insanlarla karşılaştım. Bunun böyle olmasını kanıksadım bir yerden sonra. Aksi davranışlar bu kültüre aşina insanlarda kolayca antipati oluşturuyor. Şahsen bu ankette ilginç olabilecek çekirdekler görmeme rağmen, gösterilen tavır nedeniyle ürünler bende merak uyandırmadı ve oy kullanmadım.

sevgili @BerkeT6 çok talihsiz bir giriş-tanışma olmuş, bunu buradan çevirmeye çalışın bence, belki samimi olmaya çalışma çabasıyla böyle tavır sergilendi, belki bizler sizi yanlış algıladık bilemedim,
buna yeni bir başlangıç yaparak, kendinizi tanıtarak, kim olduğunuzdan hedeflerinizden bahsederek yeni bir giriş yapabilirsiniz, hatta firma ismi bile verebilirsiniz
umarım, ( -yukarıda verdim, baksaydınız görürdünüz- tarzında bir cevap almam) yaptığınıza, ne sattığınıza, nerede olduğuna bakarız..
böyle firmaların çeşitliliğinin artması açısından sevindirici bizler için, destek vermekte isteriz, ama bu şartlarla değil

umarım eleştirilerimi yapıcı algılarsınız, sevgiler

Son düzenleme:
Arkadaş eksik bilgi vermiş, belki yazı tarzı da hoşunuza gitmemiş olabilir ancak linç gerçekten çok can sıkıcı ve kaçınılması gereken bir şey.

Size iyi alışverişler ben çöp almam.
Mesela denenmeyen bir ürüne çöp demenin bir mantığı var mı? Ayrıca çöp ne demek yahu? Eleştirdiğinin daha kötüsünü yapmak kadar saçma bir şey olamaz herhalde.

Ortada hakaret yok, saldırı yok, yazı tarzı resmi değil, yazının içninde bolca ifade var diye linç etmek ne demek? Anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum, eleştiri ile saldırıyı sık sık karıştırıyorsunuz.

Tekrar ediyorum: Eleştirmek ile saldırmak apayrı iki kavram. Eleştiri her zaman güzel bir şeydir ama olay saldırıya varınca ne bir yarar sağlar ne de bir şeyi değiştirir.

Arkadaş eksik bilgi vermiş, belki yazı tarzı da hoşunuza gitmemiş olabilir ancak linç gerçekten çok can sıkıcı ve kaçınılması gereken bir şey.

Mesela denenmeyen bir ürüne çöp demenin bir mantığı var mı? Ayrıca çöp ne demek yahu? Eleştirdiğinin daha kötüsünü yapmak kadar saçma bir şey olamaz herhalde.

Ortada hakaret yok, saldırı yok, yazı tarzı resmi değil, yazının içninde bolca ifade var diye linç etmek ne demek? Anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum, eleştiri ile saldırıyı sık sık karıştırıyorsunuz.

Tekrar ediyorum: Eleştirmek ile saldırmak apayrı iki kavram. Eleştiri her zaman güzel bir şeydir ama olay saldırıya varınca ne bir yarar sağlar ne de bir şeyi değiştirir.

Yanlış anlaşılma olmuş, ben araya girmek isterim. Çöp dahi almam demek istemiş arkadaş, deyim yani. Kibrit çöpü.

Geri