Berke Twentysix Coffee
Yeni Üye
- İsim
- Berke Öceş
Merhaba,soru cevap ve öneriler açık Desteklerinizi bekliyorum
Sanırım kendisi Twentysix coffee den.Tavsiye almak için soruyor fakat tadım notları da yazsa daha güzel olurdu bence karar vermek açısından.Anketin amacı ne? Kim, nereden kahve almak istiyor? Konuya biraz daha açıklık getirseniz keşke.
hocam siz bu kahveleri satacak misiniz yoksa hayrina mi dagitacaksiniz? kunyeleri biz arastiracaksak cekirdekleri de delfianodan alip biz kavuralim madem )Herkese tekrardan merhaba! Her şeyi devletten de beklemeyin yahu Her şeyi araştıran kahve tutkunları çekirdekler delfiano da mevcut... Search kısmından bakabilirsiniz )
Bu arada,amaç,tek tek mi çıkarsak,seri halinde mi cıkarsak acaba sorusuna cevap bulmak
aynı fikirdeyim.Selamlar Berke, @BerkeT6 , kahvelerin künyelerini ilk mesajına eklersen, daha verimli bir anket olabilir. Puanları varsa, onları da ekleyebilirsin.
@BerkeT6 konu başlığını da değiştirebilirseniz, daha verimli olabilir. Bu şekilde epey soru alacaksınız gibi duruyor.Kahve dostluğu derken ki amacı da çözemedim. anladığım kadarıyla bir kavurucu arkadaşsınız, öncesinde kendinizi tanıtıp ne amaçla bu anketi açtığınızı da bilseydik daha mı iyi olurdu ne.
aynı fikirdeyim.
İlk mesaja ekleyebilirsin.Şöyle künyeleri de ekleyelim
Şimdi daha sağlıklı oldu
Kahveler ilginç duruyor. Kolombiyadaki zencefili merak ettim.Şöyle künyeleri de ekleyelim
Şimdi daha sağlıklı oldu
Arkadaşa katılıyorum. Kahve ve ekipman satın alırken çoğunlukla iletişimi düzgün, saygılı ve kibar insanlarla karşılaştım. Bunun böyle olmasını kanıksadım bir yerden sonra. Aksi davranışlar bu kültüre aşina insanlarda kolayca antipati oluşturuyor. Şahsen bu ankette ilginç olabilecek çekirdekler görmeme rağmen, gösterilen tavır nedeniyle ürünler bende merak uyandırmadı ve oy kullanmadım.Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla yeni bir kavurucusunuz ve buradaki potansiyeli görüp bir müşteri kitlesi yakalamaya çalışıyorsunuz. Ama tavırlarınız bundan çok uzak.
"Her şeyi devletten beklemeyin.", "Kendiniz araştırın." "Yeri geldiğinde hayrına da veriyoruz." gibi laflar, müşteriye tepeden bakan biri olduğunuzu gösteriyor. Fikir almak isterken, bir çuval inciri berbat etmişsiniz resmen.
Sanırım @CelsiusCoffeeRoastery'nin açtığı anketi görünce böyle bir şeye kalkıştınız. Fikri örnek almanız güzel. Ama keşke bunu yaparken @CelsiusCoffeeRoastery'nin kibar yaklaşımını da örnek alsaydınız...
Mesela denenmeyen bir ürüne çöp demenin bir mantığı var mı? Ayrıca çöp ne demek yahu? Eleştirdiğinin daha kötüsünü yapmak kadar saçma bir şey olamaz herhalde.Size iyi alışverişler ben çöp almam.
Arkadaş eksik bilgi vermiş, belki yazı tarzı da hoşunuza gitmemiş olabilir ancak linç gerçekten çok can sıkıcı ve kaçınılması gereken bir şey.
Mesela denenmeyen bir ürüne çöp demenin bir mantığı var mı? Ayrıca çöp ne demek yahu? Eleştirdiğinin daha kötüsünü yapmak kadar saçma bir şey olamaz herhalde.
Ortada hakaret yok, saldırı yok, yazı tarzı resmi değil, yazının içninde bolca ifade var diye linç etmek ne demek? Anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum, eleştiri ile saldırıyı sık sık karıştırıyorsunuz.
Tekrar ediyorum: Eleştirmek ile saldırmak apayrı iki kavram. Eleştiri her zaman güzel bir şeydir ama olay saldırıya varınca ne bir yarar sağlar ne de bir şeyi değiştirir.