darkspace
Barista
- İsim
- Berkay
Daha fazla
- İsim
- Berkay
Arkadaşlar merhabalar, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur
. Bu anketi açmamın sebebi, bugün evde kullandığım Taşkesti 19L damacana bitince, susuz ve kahvesiz kalmamak (bu bir öncekinden daha önemli
) için BİM'den 1.5L Özkaynak su aldım. Uzun zamandır aklımda olan ama evde damacana su varken kenara köşeye sadece kahve için birkaç şişe su stoklamak ne yalan söyleyeyim mantıksız geliyordu. Fakat bugün 18 Mart kavrumlu CD Anasora'dan son 20 gramı demlediğimde, şaşırtıcı şekilde son iki haftadır beni üzen o dümdüz, bayatlamış gibi olan tat yerine ilk içtiğimde beğendiğim gibi güzel asidite ve uzun süre kalan bir tatlılık yakalayınca ne kadar şaşırdığımı anlatamam, ve bu konuda fikrim fazlasıyla değişti. Peak Water ne yazık ki benim için sürdürülebilir değil, bu yüzden 5L-10L pet şişeler almaya karar verdim.
Bütün bunların neticesinde an itibariyle forumda en çok hangi marka kullanılıyor, ve ne kadar randıman alınıyor, memnuniyet nasıl görmek için bir anket oluşturdum. Maksimum 10 cevap eklenebildiği için eğer cevaplardan farklı bir su, yöntem veya filtreleme (Peak Water, Brita Maxtra) kullanıyorsanız belirtirseniz çok sevinirim. Forumun son zamanlarda ne kadar geliştiğini ve büyüdüğünü de göz önünde bulundurunca bence oldukça keyifli bir konu olacak
.
Ufak bir dipnot: Forumda su ile ilgili konular olduğunu biliyorum, şu an bulabildiklerime bakıyorum. Bir anket yapıldığını görmedim, o yüzden bu konuyu açtım.

Bütün bunların neticesinde an itibariyle forumda en çok hangi marka kullanılıyor, ve ne kadar randıman alınıyor, memnuniyet nasıl görmek için bir anket oluşturdum. Maksimum 10 cevap eklenebildiği için eğer cevaplardan farklı bir su, yöntem veya filtreleme (Peak Water, Brita Maxtra) kullanıyorsanız belirtirseniz çok sevinirim. Forumun son zamanlarda ne kadar geliştiğini ve büyüdüğünü de göz önünde bulundurunca bence oldukça keyifli bir konu olacak

Ufak bir dipnot: Forumda su ile ilgili konular olduğunu biliyorum, şu an bulabildiklerime bakıyorum. Bir anket yapıldığını görmedim, o yüzden bu konuyu açtım.