• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jwxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jwxs

Yeni Üye
İsim
jwxs
Daha fazla  
İsim
jwxs
Herkese merhaba,

Yaklaşık 6 yıl önce french press alarak başladım kahveye. Uzun bir süre bu şekilde devam ettikten sonra kendime bir chemex aldım. Daha sonra bir hario slim plus öğütücü alarak devam ettim. Kahvenin ne kadar ince bir iş olduğunu anladığımda kendime hario marka bir hassas tartı alarak devam ettim. Farklı bir demleme yöntemi olan v60 deneyimlemek için bir v60 aldım. Şimdi elimdeki grinder'ı comandante'ye upgrade ediyorum. Benim için hobiye dönüştü, bu nedenle foruma daha çok şey öğrenmek ve ustalaşmak için geldim.

Bunlar dışında, Ankara'da yaşıyorum ve 28 yaşımdayım.

Herkese tekrardan selamlar :)

Geri