gokhanaygun
Barista
- İsim
- gokhanaygun
Daha fazla
- İsim
- gokhanaygun
- Espresso Makinesi
- Rocket Giotto
- Değirmen
- Rocket Faustino 3.1, Timemore C3s Pro
- Ekipmanlar
- Kalita 155, Hario Syphon, V60, Nanopresso, Aeropress, Kruve Brewler, Ikea Mokapot, Hario Mizudashi, Hario Ice Maker,
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Mamak
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Mamak, Çankaya, Çukurambar
Merhaba ben Gökhan.
Espresso makinesi ararken denk geldim buraya. Yazma fırsatı bulamadım ama buradaki bilgiler çok değerli herkesin eline koluna sağlık öncelikle.
Tanışma adabı nasıl buranın bilmiyorum ama kısaca yıllardır kendi halinde ekipman deneyen biriyim, burdaki herkes kadar farklı kahveleri farklı ekipmanlarda denemiş biriyim. İddialı değil kendi halimde takılıyorum genelde. En sonunda istediğim espresso makinesini aldıktan sonra daha fazla etkileşime girme ihtiyacı hissettiğim için buradayım.
Kısaca ekipmanlarım: Rocket Giotto, Specialita/Perfetto, V60, Syphon, Mokapot vs vs.
Konu başlıklarında görüşmek üzere tekrar merhabalar.
Espresso makinesi ararken denk geldim buraya. Yazma fırsatı bulamadım ama buradaki bilgiler çok değerli herkesin eline koluna sağlık öncelikle.
Tanışma adabı nasıl buranın bilmiyorum ama kısaca yıllardır kendi halinde ekipman deneyen biriyim, burdaki herkes kadar farklı kahveleri farklı ekipmanlarda denemiş biriyim. İddialı değil kendi halimde takılıyorum genelde. En sonunda istediğim espresso makinesini aldıktan sonra daha fazla etkileşime girme ihtiyacı hissettiğim için buradayım.
Kısaca ekipmanlarım: Rocket Giotto, Specialita/Perfetto, V60, Syphon, Mokapot vs vs.
Konu başlıklarında görüşmek üzere tekrar merhabalar.