• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara'dan Merhaba

Ankara'dan herkese selamlar. Bu forum bir hazine ve kahve severler olarak bu hazineye sahip olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Az önce picopresso ile demlediğim espressomu içerken forumu okuyarak güne başladım, herkese iyi günler diliyorum.

İyi akşamlar. Ankara'yı çekilir kılmak için bir akşam kahvesi demledim bende. Keyifler yerine geldi. UltraCoffee' nin Originini sütle karıştırınca on numara oluyor bu arada.

Ankara'yı neden sevdiğini bulma gayretine girişmeden, kahvesini yudumlama keyfi yaşarken hepinizi selamlıyorum.

Spada motion da öneririm. Ultra Origine göre bir tık daha açık kavrum bir tık daha lezzetli buluyorum.

Ankara başlığını görünce dan diye girmiş bulundum😃

İstanbul'dan selamlar.Kahve festivallerinde bulunmak çok keyifliydi fakat forumu keşfettikten sonra algım ve kahveye bakış açım değişti.Araniza geç katılmış olmak üzücü. Ama geç olsun güç olmasın demişler.

Ankara'da kahve içtiğiniz mekanlar nereler? Kimin neyini daha çok seviyorsunuz?

Ankara'da kahve içtiğiniz mekanlar nereler? Kimin neyini daha çok seviyorsunuz?
Tetra N Roastery (Yüzüncü Yıl Şubesi) Ortamını ve çalışanlarını, kahvelerini ve Ulaşımı kolay(bu öznel olsa da) tabii en son ayrılırken taze kavurumlu çekirdeklerden alınabiliyor olması da evde ve işte de tetraya devamke

Geri