• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kafe Buluşması Part-2

weltschmerz

Barista
İsim
Kemal
Daha fazla  
İsim
Kemal
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Herkese selamlar! Daha önce birincisini Lavinnia Antique Coffee'de yaptığımız kafe buluşmasının ikincisi için hazırlıklara başlamış durumdayım. Birinci buluşmaya ait kısa videoyu ve ilgili konunun linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Geçen seferki tecrübelerimden yola çıkarak bu etkinlikte;
Kahve hakkında yeni tecrübeler edinebilir,
Farklı ekipmanlar deneyerek satın alma konusunda net fikirler oluşturabilir,
Çokça tartıştığımız değirmen, dripper vs. ekipmanlar hakkında birinci elden fikir sahibi olabilir ve yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

Bu defa etkinliğimizi Emek 8. Cadde üzerinde bulunan Limerick Coffee Shop'ta gerçekleştireceğiz. Yine herkesin katılabilmesi adına ve kafenin de en boş olacağı zaman olması sebebiyle kafe sahibinden 10 Ekim Cumartesi sabahı saat 10:00 için izin aldım. Kafenin sağlayabileceği imkanlar yine sıcak su, elektrik, değirmen, espresso makinesi, Moccamaster filtre kahve makinesi, hassas tartı, V60, Delterpress ve Brewista Artisan Kettle.

Aştiye gelen herhangi bir ulaşım aracını kullanarak kolaylıkla kafeye gelebilirsiniz.

Etkinlik için kafenin açık havada olan bahçesini yada alt katında bulunan çalışma alanını kullanabiliriz fakat korona sebebiyle açık havada olması hepimiz için daha iyi olacaktır. Yine geçen seferki gibi 15 kişilik bir kontenjan ve etkinlik sonrası kapatılacak bir whatsapp grubu açmayı düşünüyorum. Katılacak arkadaşlar özel mesaj yoluyla numaralarını iletirlerse onları whatsapp grubuna ekleyebilirim bu sayede hem kontenjan takibi kolaylaşır hem de ortaklaşa bir fikir alışverişiyle etkinliğin daha sağlıklı bir şekilde organize olmasını sağlayabiliriz.

https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/ankara-kafe-bulusmasi-part-1.1037/

Ben de gelebilirim.
Bende Origami var, Wacaco Nanopresso var onları getirebilirim :)

Güncelleme
Şu an 3 kişilik kontenjan kalmış durumda heyecan verici noktalar ise;
@Kahveciningalaksirehberi vasıtasıyla PeakWater ve Cafelat Robot deneyeceğiz özellikle kendi adıma PeakWater konusunda birçok soru işaretimin giderileceğini düşünüyorum.
@delisibellikahvenin James Hoffman tadım kiti açılmamış bir şekilde duruyormuş yan etkinlik olarak korona sürecine göre uyarlanmış bir şekilde cupping yapılacak.

Bunlar dışında yine;
Comandante Red Clix, Timemore ve Molent G50 değirmenleriyle ticari makinede espresso öğütümü deneyeceğiz ki geçen sefer comandante normal aks ve molent g50 değirmenlerinin espresso öğütümlerini denemiştik comandante red clix ve timemore espresso öğütümü denememiştik bu açıdan bu seferki kıyaslamanın görece biraz daha sağlıklı olacağına inanıyorum.
Türk kahvesi setleriyle denemeler yapacağız ve tabiki favori ekipmanlardan Delterpress, Aeropress, Origami, Wacoco Nanopress, Kompresso, V60 Switch Dripper, Melodrip ve Kalite 155 deneme ve inceleme fırsatımız olacak.

İnstagram paylaşımlarınızda bizi etiketlemeyi unutmayın iyi eğlenceler :)

İnstagram hesabından buluşmanın olduğunu gördüm, şahsen kaçırdığım için üzüldüm. Böyle organizasyonları wp gruplarından da paylaşırsanız katılımın daha etkin olabileceğini düşünüyorum. Forumda başlıklar hızlı değişiyor, haberim olmadı bu buluşmadan. Eminim eğlenceli olmuştur.

İnstagram hesabından buluşmanın olduğunu gördüm, şahsen kaçırdığım için üzüldüm. Böyle organizasyonları wp gruplarından da paylaşırsanız katılımın daha etkin olabileceğini düşünüyorum. Forumda başlıklar hızlı değişiyor, haberim olmadı bu buluşmadan. Eminim eğlenceli olmuştur.
Aslına bakarsanız başlığın açıldığı gün Kahve Kulubü Ankara grubuna duyuru yapmıştım kaçırmanıza üzüldüm fakat korona devam ettiği müddetçe sınırlı kontenjanlarla da olsa kafe buluşmalarının devam edeceğini söyleyebilirim umarım bir dahaki sefere katılabilirsiniz.

Aslına bakarsanız başlığın açıldığı gün Kahve Kulubü Ankara grubuna duyuru yapmıştım kaçırmanıza üzüldüm fakat korona devam ettiği müddetçe sınırlı kontenjanlarla da olsa kafe buluşmalarının devam edeceğini söyleyebilirim umarım bir dahaki sefere katılabilirsiniz.
Bir dahaki buluşmayı bekliyorum :)

Herkese selamlar! Daha önce birincisini Lavinnia Antique Coffee'de yaptığımız kafe buluşmasının ikincisi için hazırlıklara başlamış durumdayım. Birinci buluşmaya ait kısa videoyu ve ilgili konunun linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Geçen seferki tecrübelerimden yola çıkarak bu etkinlikte;
Kahve hakkında yeni tecrübeler edinebilir,
Farklı ekipmanlar deneyerek satın alma konusunda net fikirler oluşturabilir,
Çokça tartıştığımız değirmen, dripper vs. ekipmanlar hakkında birinci elden fikir sahibi olabilir ve yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

Bu defa etkinliğimizi Emek 8. Cadde üzerinde bulunan Limerick Coffee Shop'ta gerçekleştireceğiz. Yine herkesin katılabilmesi adına ve kafenin de en boş olacağı zaman olması sebebiyle kafe sahibinden 10 Ekim Cumartesi sabahı saat 10:00 için izin aldım. Kafenin sağlayabileceği imkanlar yine sıcak su, elektrik, değirmen, espresso makinesi, Moccamaster filtre kahve makinesi, hassas tartı, V60, Delterpress ve Brewista Artisan Kettle.

Aştiye gelen herhangi bir ulaşım aracını kullanarak kolaylıkla kafeye gelebilirsiniz.

Etkinlik için kafenin açık havada olan bahçesini yada alt katında bulunan çalışma alanını kullanabiliriz fakat korona sebebiyle açık havada olması hepimiz için daha iyi olacaktır. Yine geçen seferki gibi 15 kişilik bir kontenjan ve etkinlik sonrası kapatılacak bir whatsapp grubu açmayı düşünüyorum. Katılacak arkadaşlar özel mesaj yoluyla numaralarını iletirlerse onları whatsapp grubuna ekleyebilirim bu sayede hem kontenjan takibi kolaylaşır hem de ortaklaşa bir fikir alışverişiyle etkinliğin daha sağlıklı bir şekilde organize olmasını sağlayabiliriz.

https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/ankara-kafe-bulusmasi-part-1.1037/

Hocammmm mesajinizi yeni gordum iyi mi, 2. Bulusmayi kacirmis oldum eminimki cok guzel bir etkinlik olmustur.
Yogunluk nedeniyle hic takip edemedigim bir araliga denk geldi, bir dahakine on siralardan bir bilet rica edecegim :-))

Geri