• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ankara Kafe Buluşması Part-1

Konum
Ankara
İsim
Kemal
Daha fazla  
İsim
Kemal
Değirmen
1zpresso K-Pro
Ekipmanlar
V60, Aeropress
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Selamlar arkadaşlar. Ankara'da uzun zamandır bir araya gelebileceğimiz bir etkinlik düzenlenmiyor ve pandemi, yaz sezonu olması gibi sebeplerle çalıştığım kafe de genellikle boş oluyor bu iki unsuru birleştirince kahveseverler olarak elektrik ve sıcak su imkanına sahip bir buluşma düzenleyebiliriz diye düşündüm ve patronumla konuşup hem kafenin en boş olacağı hem de hafta sonu olması sebebiyle herkesin katılabileceği bir gün olacağını düşündüğüm 25 Temmuz Cumartesi günü için izin aldım.

Kahve üzerine sohbet edip bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşabileceğimiz,
Değirmen kıyaslamaları yapabileceğimiz,
Birbirimizin farklı ekipmanlarını deneyip farklı kahvelerini tadabileceğimiz ve önerileriniz doğrultusunda geliştirebileceğimiz bir organizasyon var aklımda.

Kafenin sağlayabileceği imkanlar olarak aklıma gelenler şimdilik 2 gruplu bir espresso makinesi, 4-5 tane kaan/hario hassas tartı, 3-4 tane gooseneck kettle, DelterPress, Aeropress, 25 ppm arıtma suyu ve sınırsız çay :) Muhtemelen hafta içerisinde çok daha fazla şey netleşir diye düşünüyorum.

Konum olarak kafemiz Ümitköy'de Lavinnia Antique Coffee. Sıhhiyeden ve Aştiden Galleria Avm'ye gelen dolmuşlar var Galleria'da inip yürüyerek veya Çayyolu metrosundan inip yine yürüyerek 10 dakikada gelebilirsiniz. Gelecek olan arkadaşlar mesaj atarsa sayı belirleyip hazırlık yapabilmek adına bana çok faydalı olur.

Sağlıklı ve iyi günler.

Güncelleme;

  • Whatsapp grubu kurulmuştur, etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atarlarsa gruba ekleyebilirim.
  • Pandemi ve sosyal mesafelendirme kuralları gereği maksimum 15 kişilik bir etkinlik olacak gibi duruyor kontenjanda 7 kişilik yer daha var.
  • Etkinlik sabah saat 10:00'da başlayacak 15:00'da bitecek.
  • İlk 2 saat sohbet, kahve tadımı, ekipman denemeleri vs. şeklinde geçecek son 2 saat ise değirmen atölyesi şeklinde geçecek 12'li Kruve Elek ile Molent G50-G100, Timemore C1, Lido 3, Comandante ve Sözen değirmenler karşılaştırılacak.

Katılan herkese teşekkürler :)

 
Son düzenleme:
Bunun bir benzerini İstanbul'da da yapsak ya ne güzel olur 😊
 
Selamlar
Kahvekulubunun yeni bir uyesi olarak ben de araniza katilip tanismak isterim. Yanimda da bir adet hacklenmis sozen ve Molent g50 getirebilirim yerinde test etmek isteyen olursa diye...
 
Selamlar
Kahvekulubunun yeni bir uyesi olarak ben de araniza katilip tanismak isterim. Yanimda da bir adet hacklenmis sozen ve Molent g50 getirebilirim yerinde test etmek isteyen olursa diye...

Harika olur, kendi adıma konuşmam gerekirse molenti hiç denemedim denemek isterim. Hatta bir tane kruve elek bulabilirsek cmd, timemore, molent için karşılık gelen değerleri bulacak bir çalışma yapabiliriz
 
25 TEMMUZDA ANKARADA OLACAĞIM BEN DE KATILMAK İSTERİM SİZLER İÇİN UYGUNSA
 
25 TEMMUZDA ANKARADA OLACAĞIM BEN DE KATILMAK İSTERİM SİZLER İÇİN UYGUNSA

Tabii ki, bende de bir Lido 3 var tahminen Comandante getirecek arkadaşlar da olacaktır bir tane de timemore geldi mi şampiyonlar ligi gibi olur :D
 
Ben de Ankara'dayım kontenjan açısından sıkıntı yoksa katılmak isterim. Bende de molent g50 var. Ayrıca denemek isteyen olursa diye kompresso da getirebilirim :D
 
Ben de Ankara'dayım kontenjan açısından sıkıntı yoksa katılmak isterim. Bende de molent g50 var. Ayrıca denemek isteyen olursa diye kompresso da getirebilirim :D

Merhaba, kontenjan ve saat konusunda henüz bir şey netleşmiş değil fakat şimdilik aşırı bir kalabalık olacak gibi durmuyor bugünün ilerleyen saatlerinde daha koordineli bir organizasyon olması adına etkinlikten sonra kapatılacak whatsapp grubu kurmayı düşünüyorum :) Bu arada kompresso kendi adıma deneyip incelemek istediğim bir ekipman :)
 
Cumartesi günü açık lise sınavları var. Sınavla ilgili durum netleşsin ona göre katılmak isterim.
 
Geri
Üst