• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ameuus O1/O2 combo filtre alımı için talep toplama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brkg

Üye
İsim
Burak
Daha fazla  
İsim
Burak
Herkese merhaba,
Ameuus O1/O2 combo filtre için 10 ve üzeri alıma Specificcoffee veya ameuus ile görüşüp indirim alabiliriz. Sayıyı kesinleştirmek adına almayı düşünen arkadaşlar bildirebilirse memnun olurum.
Filtreleri incelemek isteyenler için ürün sayfasını buraya bırakıyorum.

Son düzenleme:
Toplu alımda gümrük sorun olmaz mı? Ticari olarak getiriyorsun diyebilirler.

fiyat makul olursa ben de katılabilirim. Kağıt filtreden daha mı iyi.
Minimum alım ve fiyatla ilgili @specific.coffee 'den cevap bekliyorum, buradan paylaşacağım veya kendileri de paylaşabilir. Ben metal filtre kullanıyorum fakat bardaktaki tortuyu bir türlü halledemedim. Aslında çift metal filtre kullandığımda olmuyor fakat filtreler kalın olduğu için kapatırken biraz sıkıntı olabiliyor. Metal filtreler, alınan tatlar ve kahvedeki yağ geçişine izin vermesinden dolayı bana göre kağıt filtreden önde.

Kağıt filtre kadar yine iyi olamaz ama yolculukta taşınması, uzun süreli kullanımı vs açısından kağıt filtrenin önüne geçiyor. Yoksa en temiz bardak için ya iki filtre ya da aesier.

Ben de alıma katılabilirim listemde olan bi üründü.

Fiyat durumları netleşirse dahil olabilirim

Makul fiyatla bende katılırım☝️

ben de katılırım

Herkese tekrar merhaba,
Specific coffee'den bu sabah fiyatla ilgili mesaj geldi; minimum 10 adet alıma 275 TL fiyat verildi. Daha düşük bir fiyata verilip verilmeyeceğini de sordum fakat forumda görünmüyorlar, daha fazla indirim yapacaklarını pek sanmasam da cevap verirlerse yine buradan paylaşırım.
Aslında konuyu ameuus'la önceden konuşup bir indirim almıştım hatta konuyu bu şekilde açtım fakat bir arkadaşımızın önceden specific coffee'den uygun fiyata aldığını söylemesinden dolayı kendilerine de sormak istedim.

Geri