• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Ameuus Metal Filtre-Aeropress İçin

M

mmm

Guest
Merhaba

Amerika’dan filtre sipariş etmiştim, elime ulaştı

Normalde o2 micro olanı alacaktım ama hazır almışken o1 10k yı da aldım. Fakat her ikisini birden kullanmayıp, isteyen olursa o1 10k olanı satmayı düşündüm.

Bu ürün bana kargo dahil 14 dolardan biraz fazlaya geldi. Hiç kullanmadım. Aldığım paraya satmayı düşünüyorum.

Pazarlıksız istediğim fiyat 110₺

Üsküdar civarında olana elden verebilirim. Kargo isteyene ise karşı ödemeli olarak gönderirim.

8A07CB57-0E0F-4228-99D4-8DD38FA204C1.jpeg07C625B3-CB6C-4AA4-B677-B1B3C737D28B.jpegC7BEB4FF-5F89-42EC-9CAF-3BCF6B31F23A.jpeg

O2 olsa kesin almıştım 😞

• Like
Tepkiler: mmm
Metal filtrede gövde bir miktar daha artıyor geldi bana. Ayrıca V60 ile aldığım keyfi bu ekipmanla alamazken, bu filtreyle fark azaldı. Daha berrak bir fincan elde etmeye başladım, değdi yani
Mrb hangi site üzerinden aldınız ?

Eyvallah hocam teşekkürler 😊

• Like
Aliexpress'te kargo dahil 31 liraya gelen 8 adet metal filtre var. Acaba tavsiye edilir mi?

TRY 15.58 23%OFF | 8 adet paslanmaz çelik disk Metal Ultra ince filtre Aeropress kahve makinesi için mutfak kahve aksesuarları

Filtrenin koruyucu dış çemberi oldukça kalın gözüküyor. Bu kısmın demleme esnasında geçirgen olmadığını düşünürsek, bardaktaki sonuca etkisi olduğunu da varsayabiliriz. Hem ihtimalli konuşuyorum, zira emin olamıyorum.

Ameeus'un o2 filtresinin linkini gönderiyorum, karşılaştırma yapın isterseniz.

Sizin gönderdiğiniz filtreleri kullananlar varsa, onlar da yardımcı olabilir tabi.

Kağıt filtre ile metal filtre bardakta nasıl farkediyor acaba tadabildiniz mi?

Aliexpress'te kargo dahil 31 liraya gelen 8 adet metal filtre var. Acaba tavsiye edilir mi?

TRY 15.58 23%OFF | 8 adet paslanmaz çelik disk Metal Ultra ince filtre Aeropress kahve makinesi için mutfak kahve aksesuarları

Attığınız linkte rusun biri kağıt filtrelerden daha iyi demiş ama attığı fotoğrafta metal filtre bariz daha küçük duruyor filtre kapağına göre. Yanlardan sızdırma olur büyük ihtimalle.

Kağıt filtre ile metal filtre bardakta nasıl farkediyor acaba tadabildiniz mi?

Metal filtreyle daha berrak sonuçlar aldım. Tat ve aromaları daha belirgin hissetmeye başladım. Bu demek değil ki, kağıt filtre kötü. Hayır, onu demiyorum ama metal filtreden sonra aeropress'i daha fazla tercih etmeye başladım.

Adına konuşacağım ama @utkukaya da o1 kullanıyor ve o da gayet memnun.

Metal filtrenin bana göre bir diğer avantajı taşıma kolaylığı ve ömrü. Kutulu bir ürün alırsanız, bu açıdan kolaylık sağlıyor.

Metal filtreyle daha berrak sonuçlar aldım. Tat ve aromaları daha belirgin hissetmeye başladım. Bu demek değil ki, kağıt filtre kötü. Hayır, onu demiyorum ama metal filtreden sonra aeropress'i daha fazla tercih etmeye başladım.

Adına konuşacağım ama @utkukaya da o1 kullanıyor ve o da gayet memnun.

Metal filtrenin bana göre bir diğer avantajı taşıma kolaylığı ve ömrü. Kutulu bir ürün alırsanız, bu açıdan kolaylık sağlıyor.
Teşekkürler @msacid 😊

Önceleri metal filtrenin kağıt filtreye göre daha dezavantajlı olduğunu düşünüyordum. Ancak yanılıyormuşum. Ameuus O1 kullanmaya başlayınca aradaki farkı çok net hissettim.

Aliexpress'teki filtre nasıldır bilemiyorum ama bizdeki Ameuus olanlar, Aeropress'e olan sevgimi artırdı 😊 Daha da tatlı fincanlar ortaya çıkmaya başladı. O yüzden metal filtreyi bir denemekte fayda var.

• Like
Geri