• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Amerika`da kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rumi

Yeni Üye
İsim
Rumeysa Demirel
Daha fazla  
İsim
Rumeysa Demirel
Ekipmanlar
cafflano kompresso, wacaco nanopresso
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Arkadaslar Amerika da bildiginiz onerebileceginiz kavurucular var mi acaba ?

Blue Bottle
İntelliegentsia
Stumptown
verve

Little Wolf
Blue Bottle
ONYX
Treeline denediklerim. 1888 ve Moustache duyduklarım, çevremdekilerin içtikleri.

New York‘ta “SEY” olabilir, aynı zamanda La Cabra’nın NY şubesi de var

İnternetten alma opsiyonlarınız çoğu firmada zaten var. İnternette basit bir araştırmayla belli bir seviyenin üzerindeki kavurucuları zaten hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Bana kalırsa hangi eyallette olduğunuzu ya da olacağınızı paylaşırsanız ona göre bir tavsiye verilebilir ve ziyaret etriğinizde de çok memnun kalabilirsiniz. Bazı kavurucu + cafeler gerçekten dizayn olarak iştah kabartıcı olabiliyor.

Kendi açımdan konuşursam bahsedilen firmaları merak etmekle birlikte, kesinlikle Boxx'ın LA şubesinden kahve denemek isterdim. Burda sevdiğimiz bir kavurucunun orda nasıl işler yaptığını görmek hoş olurdu :giggle:

Başlığı yeni gördüm önerilerimi bırakmak istedim, en favorim DragonFly Coffee Roasters. Onun dışında deneyip sevdiklerim George Howell, Atomic Coffee Roasters, Doma Coffee, Ceremony Coffee Roasters

Geri