• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ambalaj ve Kahve'nin Uyumu

Vakumpak Ambalaj

Yeni Üye
İsim
Ebru
Firma
VAKUMPAK AMBALAJ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Daha fazla  
İsim
Ebru
Firma
VAKUMPAK AMBALAJ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Facebook
vakumpak.ltd
Merhabalar,

Üniversite yıllarımdan beri kahve içmeyi, yapmayı ve içirmeyi çok seven biri oldum. İçimde hep Kahve sektörüne girme isteği vardı ama gördükçe takip ettikçe ve okudukça kahve kavurmanın ne kadar özen istediğini ve bu işte top noktaya gelmenin, sektörün takibinin gerçekten meşakkatli olduğu kanaatine vardım. Bu işin mutfağına giremeden, işini gerçekten severek yapan ustalara ve hocalara saygımdan hep uzak kaldım.

Asıl mesleğim olan ihracat ve ithalata devam ettim ve sonunda kahve sektörüne kıyıdan köşeden "Ambalaj firması" ile girme imkanım oldu. Bu süre zarfında yurtdışı ve yurtiçindeki özel ve saygın hocalarımızın işlerini incelerken güzel kahve ambalajlarının da bir sanat eseri olduğunu geç de olsa anladım. Sonunda firma bünyesinde sadece Kahve sektörüne hizmet eden bir birim kurduk. Yalnızca yurtdışı ve yurtiçindeki kavuruculara ve kahve sunumu hizmeti veren tüm Kahvecilere perakende hizmeti veren bir birimdi.Diğer sektörlere bulaşmayan ve bir birimdi bu,

Bir Kavurucu ve Coffee Shop için marka konumlandırmaları, kahvenin tazeliği, ürünlerinin raflarda nasıl öne çıktığı, seçmiş olduğu ambalajların , düşünmüş olunan ve uygulanan verimli kavurma işlemlerinden çok daha etkili olabileceğini kendimce anlamış oldum, Tabiki bu nacizane benim fikrimdir

Sizlere Genel bir soru sormak ve değerli bilgilerinizi almak isterim ,

Sizce doğru Kahve ambalaj nasıl olmalıdır ?

A)Sade, düz bir ambalaj
B)Baskılı görseli ön planda olan bir ambalaj
C)Ürün bilgisinin ve içeriğinin detaylı anlatıldığı bir ambalaj,
D)İç yapısı Alumünyum veya Metallize olan ambalajlar
E)Kraft Yapıdaki Ambalajlar
F)Doğa dostu , Geri dönüştürülebilir Ambalajlar

Son olarak Valf Ambalajın neresinde olmalıdır?(Okadar çok farklı yorum alıyorumki bu konu ile ilgili)

Teşekkürler, Sağlıklı Günler dilerim Herkese,

Saygılar.

#doga dostu, geri dönüştürülebilir
#dusuk maliyet, ekonomik
#detayli bilgilerine erisebilecek karekod
#valfli ve zipli mümkünse, valf kahve hizasinda olmasin yeter
#imkani olanlar kavurucudan kavanozuyla, posetiyle vb. gidip alabilmeli

yukarıdaki mesaja katılıyorum, bunun yanı sıra:
-bir kavurmahanenin paketi mümkünse kendine has yapıda olmalıdır. tektipleşmiş uzun dikdörtgen kahve ambalajlarının işlevselliğine lafım olmasa da her kahve evinde bir tüketici olarak aynı ambalajı görmekten sıkıldım. ufak nüans farklılıkları bile olumludur tüketici için. gardelli'nin paketlerine bakarsanız çok kendine has yapısı olan bir paket olduğunu görürsünüz. gardelli bu işte üst klasman adamlardan biri olmasına rağmen valv kullanmıyor paketlerinde neden bilmiyorum (bilen varsa lütfen yazsın :))
-kimi kavurma evlerinin sade (gardelli, montag) kimilerinin çok canlı paketleri (kungpow) var ve hepsi ayrı güzel. önemli olan kahve evinin karakterini yansıtması.
-paketi açmak için ziplock hizasında yırtılan paketlerle ilgili bir şikayetim var: paketin iki tarafına da yırtılabilecek bir şekilde yapıyorlar ve aşina değilseniz paketi iki taraftan da yırtma ihtimali var. ziplock tamamen işlevsiz kalıyor. çok sinir bozucu bir durum. buna dikkat edilmeli.
-ziplock kalitesi yüksek olmalı ki rahat kapansın, agzı iyi kapatmak için stres olmayalım.
-çekirdek detay bilgisi maksimum seviyede belirtilmelidir.

şu aralar favori ambalajlarım gardelli, onyx ve the naughty dog, incelemenizi tavsiye ederim. kungpow'un desenlerini de çok kişilikli buluyorum.

Ekli dosyalar

• images (12).jpeg
    images (12).jpeg
    21.8 KB · Görüntüleme: 9
  • images (13).jpeg
    images (13).jpeg
    19 KB · Görüntüleme: 9
  • SmartSelect_20201113-003359_Chrome.jpg
    SmartSelect_20201113-003359_Chrome.jpg
    112.3 KB · Görüntüleme: 9
-Mümkünse doğada tamamen çözünebilir bir malzemeden,
-Herhangi bir yerinde (bence en uygun yer paketin tabanı) paketin içini gösteren şeffaf bir bölüm olmalı,
-Görseli ön planda,canlı,renkli,mümkünse her paketi farklı tasarıma sahip olmalı,
-Ya paketin arkasında yada öndeki görselin arkasından ilave bir etiket ile kahvenin tüm detayları,özellikleri belirtilmeli,
-Valf üstte ortada bir yerde olabilir,zaten çoğu pakette öyle,
-Zipli olup olmaması da bence önemli değil,bazen zip yırtılabiliyor,yine kıvırıp tutturuyoruz,fark etmiyor bence.

Geri