• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

@Alternativebrewing_

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seyyah69
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seyyah69

Barista
İsim
Süleyman
Daha fazla  
İsim
Süleyman
Espresso Makinesi
Lelit Mara X
Değirmen
Lelit FRED ,1Zpresso K pro
Ekipmanlar
Konchero AS 21267A kettle
Merhaba,
Bugün Instagram da @alternativebrewing kullanıcı adiyla takip isteği aldım . Ancak sonrasında mesaj kutum da aynı kullanicidan Wacaco picopresso kazandınız hızlı bir şekilde onay verin şeklinde bir mesaj gördüm. Kullanıcının paylaşımlarını incelediğim de tamaminin son 14 saat içinde yapıldığını farkettim. Muhtemel bir dolandırıcılık aksyonuna karşılık benzer mesajları alacakların dikkatli olması maksadıyla bu paylaşımı yapıyorum. Ancak forum uyelerinden Avustralya menseyli kullanıcıyı tanıyan var ise paylasmasini rica ediyorum

dediginiz kullanici muhtemelen AiLTERNATIVE
kücük L(üleburgaz) harfi yerine büyük i(zmir) harfini kullanan bir dolandirici.

sucladiginiz sayfanin 284bin takipcili uzun zamandir var olan sayfa olmadigini tahmin ediyorum..

"Hızlı bi şekilde onay verin."

Yıllar önce bir dolandırıcı direkt bana yazıp şöyle bir şey demişti. "Şimdi burası çok önemli, e-postana gelen linke tıkla ama sakın okuma, okursan işlemiyor." Aynen.

@alternativebrewing_ ,sondaki altcizgiyi görmemişim. Suçlama yok bir endisenin paylaşımı ve muhtemel dolandırıcılık girişimine yönelik uyarı var.....

@alternativebrewing_ ,sondaki altcizgiyi görmemişim. Suçlama yok bir endisenin paylaşımı ve muhtemel dolandırıcılık girişimine yönelik uyarı var.....
Zaten private yapmışlar hesabı, Instagram'da raporladım ben de şimdi, aynısını yapabilirsiniz.

Asıl Alternative Brewing'in YouTube kanalını uzun zamandır takip ediyorum, kısa ekipman tanıtımları gayet güzel.

Geri