• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Almanyadan ne alabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Squirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Squirel

Barista
İsim
Melih
Daha fazla  
İsim
Melih
Değirmen
1zpresso Q2
Ekipmanlar
Konchero Kettle , Fujika Tartı, Orea V3 Dripper
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Eskişehir
Demlemeye yeni başlayanlardanim 1zpresso Q2 değirmenin ve Fujika tartım var. Dripper, Beher ve kettle alacağım Almanya'dan bir abim haftaya Türkiye'ye geliyor bunlardan birini yada farklı burda olmayan alabileceğim ne olabilir tavsiyeleriniz var mı ?

Aeropress go bana Almanyada'dan gelmişti. Fiyatı güzeldi o zamanlar. Şuan ki kurla falan nasıl olur bilemiyorum 🙂

Q2 aldım comandate fazla olur bir de😅🤗
Evet evet insanın içi garip oluyor membaasına gidince :)
Almanya'da nitelikli kahve ile ilgili hiç deneyimim olmadı, çokça filtre kahve içiliyor özellikle ofislerde sürekli pişer hiç bardaklar boş durmaz ama siyah koyu ve düz tatları vardır ofis kahvelerinin bende bolca tüketirdim.

Orea dripper tarzı buralarda satılmayan veya az bulunan şeyler mantıklı olabilir sanırım.

Evet evet insanın içi garip oluyor membaasına gidince :)
Almanya'da nitelikli kahve ile ilgili hiç deneyimim olmadı, çokça filtre kahve içiliyor özellikle ofislerde sürekli pişer hiç bardaklar boş durmaz ama siyah koyu ve düz tatları vardır ofis kahvelerinin bende bolca tüketirdim.

Orea dripper tarzı buralarda satılmayan veya az bulunan şeyler mantıklı olabilir sanırım.
Aa evet Orea olabilir 😅

Graycano Dripper olabilir. Almanya çıkışlı bir firma kendileri.

Merhabalar,
Değirmen ve tartınız zaten varken Türkiyeden bir french press alıp çok güzel kahveler içebilirsiniz. Kullandığım ekipmanların genelde fiyatı hep aynıydı, Almanyada çok uyguna aldım dediğim bir ekipman aklıma gelmiyor. Benim tavsiyem de farklı kavurucuları denemeniz yönünde.
  1. 19Grams,favorim 2 yıldır neredeyse her ay kahvelerini alıyorum.
  2. The Barn
  3. Five Elephant
Bonanza Coffee’nin 4-5 ay önce sadece bir kahvesin denedim bir sorun yoktu ama evime uzak olduğu için bi daha gidip almadım o yüzden Bonanzayla ilgili net yorum yapamam.

Geri