• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpressten Aldığım Fırçalar

habipermis

Barista
İsim
Habip Ermiş
Daha fazla  
İsim
Habip Ermiş
Değirmen
Molent G50
Ekipmanlar
Hario V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Merhaba arkadaşlar Molent G50 kullanıcısıyım. Fırçası yok, eski Timemore C2 örgütücumde vardı ve güzeldi ama artık kendisi @sedevacante isimli üyede:)
Neyse Aliexpressten fırça siparişi verdim, makyaj fırçalarindan vazgeçtim ve tavsiye ederim. 😊

@Molent İlhan Beye burdan kullanıcısı olarak bir öneri. Fırça da satsınlar aksesuar olarak uğraşmayalım Çinden 😊🙏

Ekli dosyalar

• IMG_20201202_155138.jpg
    IMG_20201202_155138.jpg
    83.1 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_20201202_155142.jpg
    IMG_20201202_155142.jpg
    69.6 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20201202_155151.jpg
    IMG_20201202_155151.jpg
    42.9 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_20201202_155200.jpg
    IMG_20201202_155200.jpg
    57.8 KB · Görüntüleme: 145
Evet yanında bi fırça çıksaydı gerçekten çok memnun olurduk

Ben de N11 den sentetik kıl içeren gıda fırçası aldım. Fırça kıllarının sentetik mi organik mi olduğunu yakarak anlayabiliyoruz. Sentetik olmayanlar acaba hangi hayvanlardan elde ediliyor? Bkz Google

Ben de N11 den sentetik kıl içeren gıda fırçası aldım. Fırça kıllarının sentetik mi organik mi olduğunu yakarak anlayabiliyoruz. Sentetik olmayanlar acaba hangi hayvanlardan elde ediliyor? Bkz Google
1. At kılı
2. Domuz kılı
3. Porsuk kılı :rolleyes:

Ayrıca piyasadan 10-20 tl ye aldığımız fırçaların hayvan kılı barındırdığını sanmıyorum hocam ya :/

Merhaba arkadaşlar Molent G50 kullanıcısıyım. Fırçası yok, eski Timemore C2 örgütücumde vardı ve güzeldi ama artık kendisi @sedevacante isimli üyede:)
Neyse Aliexpressten fırça siparişi verdim, makyaj fırçalarindan vazgeçtim ve tavsiye ederim. 😊

@Molent İlhan Beye burdan kullanıcısı olarak bir öneri. Fırça da satsınlar aksesuar olarak uğraşmayalım Çinden 😊🙏
Bu fırça da büyük ihtimalle Vuhan'dan yarasa kıllı fırça olabilir.😜😜

ne kılı olduğuna bakmadan aliex'den 2 fırça söylemiştim vakti zamanında genel temizlik amaçlı kullanıyorum şu an. fırçalar geldi bir baktım detayına domuz kılı. o sebepten fırça alırken sentetik olmasına dikkat edin. organik olan fırçaların %80-90 ı domuz kılı çünkü.

Konuyu "Knock Box - Posa Kutusu" altına taşıdım. Bu tarz konular için kullanabilirsiniz.

bu üründen memnunum. ankarada alıcı çıkar ise bundan birkaç tane alalım. 18 tane alırsak eğer kargo bedave :ROFLMAO:

Konuyu kirletmek gibi olmasın ama şuan burası aktifken ben de atayım :D
Buna ne dersiniz peki?
Bir de sizce silikon mu yoksa kıl mı daha iyi olur?

Konuyu kirletmek gibi olmasın ama şuan burası aktifken ben de atayım :D
Buna ne dersiniz peki?
Bir de sizce silikon mu yoksa kıl mı daha iyi olur?

görüntü çinden aldığımın aynısı, kılları organik ise sıkıntı.

Ekli dosyalar

• 1606945215877-774708220.jpg
    1606945215877-774708220.jpg
    44.8 KB · Görüntüleme: 68
Bende molent g50 kullanıcısıyım, taşıma kılıfı ve temizleme fırçasının eksikliğini hissediyorum gerçekten. Çok kullanışlı olmasa da yumuşak uçlu bir diş fırçası ile temizlik yapmaya çalışıyorum.
Eğer İlhan bey getirecek olursa ki - kesinlikle isterim - hemen alırım kılıf ile fırçayı.

Geri