• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aliexpress Timemore farklı fiyat önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erkotiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkotiko

Üye
İsim
erkut
Daha fazla  
İsim
erkut
merhaba kahve severler. iki farklı timemore ve fiyatları arasında neredeyse $15 bir fark var. sebebi nedir bilen var mı? çok bi farkları yoksa $55 olanı almak istiyorum.

$55
$70

merhaba kahve severler. iki farklı timemore ve fiyatları arasında neredeyse $15 bir fark var. sebebi nedir bilen var mı? çok bi farkları yoksa $55 olanı almak istiyorum.

$55
$70
Fiyat farklılığı satıcı kaynaklı muhtemelen aralarında bir fark göremedim ben, C2 updated versiyonu (plastik ayar mekanizması alüminyum olan) da değil, ama Leshu çoğu kişinin aldığı, güvenilir satıcı gerçi diğerinin de azımsanmayacak kadar olumlu geribildirimi var

$55
$70
Zumais'den kırmızı olani yeni aldim.
1 ay icerisinde elime ulasti.
Fiyati dusuk göstermişti. 25 lira vergi odedim.
Updated versiyon gelmedi. Ayar mekanizmasi plastik.

anladım teşekkür ederim hepinize. $15 az buz bi fiyat farkı değil bana göre. updated için de $15 farka değmez diye düşünüyorum. doların düşmesini bekleyip sipariş geçeceğim. teşekkürler.

Leshu'da ürün fotoğraflarında updated versiyon değil gibi görünmüş fakat alıcı yorumlarındaki fotoğraflara göre ürünün ayar mekanizması alüminyum gibi görünüyor. Statiğin daha az oluşması açısından updated model avantaj sağlayacaktır.

Geri