• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Aliexpress Hassas Tartı ( Zamanlayıcı özelliği olan )

Barlais

Üye
Merhaba arkadaşlar , Aliexpress'ten aldığım tartımı başka bir tartı aldığım için satıyorum .
Fiyat olarak : 200 TL düşünüyorum . ( Kargo alıcıya ait )
İstanbul içi elden teslim edebilirim .
Tartı özellikleri :

Escobarista Hassas Tartı kahve çekirdeklerinin ağırlığını, sıcak suyun miktarını ve demleme süresini eşzamanlı olarak ölçer. Bu ölçümler filtre kahve hazırlanmanın temel bileşenleridir. Aynı zamanda mutfakta yemek hazırlamada da kullanılabilir.
2 adet AAA pil ile çalışmaktadır.

• Malzeme: ABS tasarım ve Silikon mat
  • Boyutlar: 19.5 x 13.5 x 3 cm
  • Platform Boyutu: dia 5.1 "" (13 x 13 cm)
  • Ekran: yeşil arka ışıklı 6.5 x 2.5cm LCD
  • Birim: g / oz / lb / ml
  • Kapasite: 3000 gr
  • Otomatik kapanma, pişirme zamanlayıcısı olarak net ağırlık, düşük pil ve aşırı yük göstergesi elde etmek için dara fonksiyonu.IMG_20200925_115148.jpgIMG_20200925_115148.jpgIMG_20200925_115140.jpg

Son düzenleme:
Otomatik kapanmama özelliği var mı? V60 yaparken benim wmf tartı kapandı da 60sn sonra. Bravo dedim.

Kusura bakmayın , mesajı şimdi gördüm . Zamanlayıcıdan kastım süre başlatma , durdurma . Bu tartıda her dakikada bir ufak bir hatırlatıcı ses de mevcut .

Geri