• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

AliExpress Aeropress

TRY 167.95 45% Off | YRP YuroPress Portable Coffee Maker Espresso French Press barista tools Coffee Pot Air Press Drip Coffee Machine Filters Paper

Aranızda bu ürünü almış olan var mı? Çin’de üretildiği için plastiği koku yapar mı diye korkuyorum. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Yorumlarda koku olduğundan bahsedilmiş ama sonra geçiyor diye yorumlar da var. Plastik kalitesi önemli bu konu biraz muallak. Bir de daha önce hiç aeropress kullanmadıysanız orjinalini almanızı öneririm. Çünkü eğer iyi sonuç elde edemezseniz acaba orjinalini almadığım için mi böyle oldu diye düşünebilirsiniz.

Ya aslında bir kere de gittim alüminyum Mokapot aldığım için dilim yandı ama öğrenci olunca kampta kullanmak için iyi bir seçenek gibi durdu. Bir de Fellow Prisma’nın çakması da dahil olunca biraz cazip geldi.

TRY 167.95 45% Off | YRP YuroPress Portable Coffee Maker Espresso French Press barista tools Coffee Pot Air Press Drip Coffee Machine Filters Paper

Aranızda bu ürünü almış olan var mı? Çin’de üretildiği için plastiği koku yapar mı diye korkuyorum. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

8-9 ay önce Türkiye de aeropress bulunmadığı dönemde ben bu ürünü almıştım. Hala kullanıyorum. Oldukça kaliteli duruyor. Demlerken herhangi bir sızdırma da olmuyor. Memnunum yani. Aeropress im olmadığı için karşılaştıramıyorum.
Malzemesi polipropilen olduğu belirtiliyor. (aeropress de polipropilen malzemeden üretilmekte. Yani aynı malzeme türü ama polipropilen türünün de iyisi kötüsü var mı bilemiyorum.)
Ürünün gövdesinde ve filtre kapağında herhangi bir koku yok ancak ilk zamanlar yumuşak siyah plastik tıpa kısmı kokuyordu. Artık orada da koku yok. Kahve demlenmesinden kahve kokusunu absorbe etmiş olabilir :)

Bu arada Çin malı diye önyargılı olmamak lazım. :) Çin artık kaliteli ürünler üretiyor. Bunu teknoloji ürünlerinde çok net görüyoruz. Keza Timemore da bir Çin malı. Aeropress bulabilseydim tercihim o olurdu. Orijinalin her zaman daha iyi olduğunu düşünürüm. V60 da da önce Kütahya porselenin ürününü kullanmıştım. Hario ya geçince (plastik olan) daha verim almaya başladım.

8-9 ay önce Türkiye de aeropress bulunmadığı dönemde ben bu ürünü almıştım. Hala kullanıyorum. Oldukça kaliteli duruyor. Demlerken herhangi bir sızdırma da olmuyor. Memnunum yani. Aeropress im olmadığı için karşılaştıramıyorum.
Malzemesi polipropilen olduğu belirtiliyor. (aeropress de polipropilen malzemeden üretilmekte. Yani aynı malzeme türü ama polipropilen türünün de iyisi kötüsü var mı bilemiyorum.)
Ürünün gövdesinde ve filtre kapağında herhangi bir koku yok ancak ilk zamanlar yumuşak siyah plastik tıpa kısmı kokuyordu. Artık orada da koku yok. Kahve demlenmesinden kahve kokusunu absorbe etmiş olabilir :)

Bu arada Çin malı diye önyargılı olmamak lazım. :) Çin artık kaliteli ürünler üretiyor. Bunu teknoloji ürünlerinde çok net görüyoruz. Keza Timemore da bir Çin malı. Aeropress bulabilseydim tercihim o olurdu. Orijinalin her zaman daha iyi olduğunu düşünürüm. V60 da da önce Kütahya porselenin ürününü kullanmıştım. Hario ya geçince (plastik olan) daha verim almaya başladım.
Teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için. Görünen o ki yine aynı kaderi paylaşacağız. Ben de ilk kütahya porselen almıştım. Sonra ben de plastik Hario geçmiştim. Şimdi galiba ben de bu ürünü alacağım. :)

Geri