• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

AKUT Arama Kurtarma Derneği için Bağış Kampanyası (HEDİYELİ: COFFEE DEPARTMENT, ZÜMRÜT KARACA ve COFFEENUTZ KAHVELERİ)

Arkadaşım 1 Mart'ta Antalya'da iyilik peşinde koşarak adımlarına anlam katacak. Koşucu olarak da AKUT Arama Kurtarma Derneği'ne bağış topluyor. Malum, deprem kuşağında bir ülkeyiz ve ciddi bir hazırlığa ihtiyacımız var. Sadece şikayet etmekle kalmayıp bu hazırlık sürecine bizim de katkı vermemiz lazım. Bu anlamda AKUT önemini ve yeterliliğini kanıtlamış, "Kamu Yararına Çalışan Dernekler" statüsünde bir kuruluş. Bağış süreci de çok şeffaf.

29 Şubat gece yarısına kadar -az ya da çok fark etmez- kampanyaya bağış yapıp sertifikasını bana ulaştıran kişiler arasından yapacağım çekilişle;

1 kişiye Coffee Department'tan El Salvador La Majada
1 Kişiye Zümrüt Karaca'dan Ethiopia Kochere (natural)

1 Kişiye Zümrüt Karaca'dan Peru Huaman Tanga
1 Kişiye Zümrüt Karaca'dan Ethiopia Limu (washed)
1 Kişiye CoffeeNutz'dan Guatemala Finca Quejina Microlot

hediye edeceğiz. Metin bey, Zümrüt bey ve Ömer bey çok sağolsun, hediye kahveleri kampanyaya destek için ücretsiz gönderecekler. Sistemin izin verdiği minimum bağış miktarı 5 TL.

Kampanya linki: https://ipk.adimadim.org/kampanya/CC59975

Son düzenleme:
Arkadaşınızı tebrik ederim ve başarılar dilerim. Görür görmez ufak da olsa bağış yaptım.
Koşucu arkadaşlarımın çoğu da Darüşşafaka, Lösev, Kaçuv vb. yerlere çok iyi bağışlar topluyorlar yıllardır bu vesile ile ☺ Umarım hem koşu keyifli geçer, hem de çok güzel bir bağış toplanır.

Çekiliş detayına dikkat etmemişim, bağış yapan herkes çekilişe katılma hakkı kazanıyormuş.

Ben sakıncası olmazsa forumdaki herhangi bir lise öğrencisi arkadaşımıza hakkımı devrediyorum, olur da çekiliş bana çıkarsa kahvenin genç bir öğrenci arkadaşımıza gönderilmesini isterim. 🙂

Geri