• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Akış kısıtlayıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ürünün Fiyatı
80

irfbor

Üye
İsim
İrfan Bora
Daha fazla  
İsim
İrfan Bora
Değirmen
Comandante
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz
Merhaba,

Hasbean firmasından almış olduğum akış kısıtlayıcı satılıktır. Konchero kettle için almıştım , kullanıcılar bire bir oturuyor dedi fakat benim kettle tam oturmadı. Sadece denemek için bir kere kullanıldı. İstediğim ücret 80 tl dir. Herkese iyi demlemeler :)

Ekli dosyalar

• B58B4861-3AF2-43C8-8779-07D98919BDAF.jpeg
    B58B4861-3AF2-43C8-8779-07D98919BDAF.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 159
Benim de Hasbean'den aldığım kısıtlayıcı Aliexpress kettle'a uymadı. Bu arada Hasbean'in sitesinde ürün 4£ (40TL) ama hayırlı satışlar yine de...

Tchibo elektrikli kettle modeline uyar mı bu konuda bilgisi olan var mı?

Konchero ve bonavita kettle için arkadaşlar bu. Ben konchero da kullanıyorum. Çok memnunum, ucuz yollu fellow stag debisi alıyorsunuz.

hocam 5-10 tane getirtebilirseniz uygun fiyatlı olması halinde epey bi koncherocu alır.
Bi organizasyon yaptık, 20 kadar arkadaşa getirtecektim ama hasbeande 5 tane varmış. 5ini de aldık.

Biraz fazla mı kasıyorsunuz? Ürün alınmak istese ne kadara geleceği belli, fiyat tartışmanın lüzumu yok
Fikrimi belirttim sadece. Kimse almasın mı diyorum? Başında da hayırlı satışlar yazmışım zaten. Her konuda olduğu gibi burada da gereksiz muhalefet yaratmayın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri