• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Airfryer da kahve kavurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puspus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

puspus

Barista
İsim
Yücel
Daha fazla  
İsim
Yücel
Espresso Makinesi
BFC Ela Junior
Değirmen
Mazzer Mini, Eureka Specilieta, Timemore Chesnut G1
Ekipmanlar
V60,Güralita,Delter, Chemex, Mokapot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ümraniye
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Ümraniye-Dudullu
Herkese selamlar,
Son zamnalarda moda olan bir mutfak aleti var, duymuşsunuzdur mutlaka; yağsız kızartma, pişirme işine yarayan (bence çok güzel) Airfryer.
Kahve kavurmaya merakım olmadı bu vakte kadar ama airfryer ile çeşitli neler yapılır diye araştırma yaparken bu video karşıma çıktı ve paylaşmak istedim.
Benzer konu da redditde de açılmış.

Benim kullandığım alet bu , ama bunda kahve kavurma işi biraz zor gibi. video ve reddittki aletlerin farklı aparatları var.
amazonda benzer airfryerlar var.

vergi ve kargoyla beraber 2500-2750 bandında geliyorlar. eğer başarılı ise, (redditi tam okumadım ama baya başarılı sonuçlar alanlar var) ev için alternatif bir kavurma aleti olarak düşünülebilir mi?

Bu konuda konuşulmuştu fakat bu dönen iç kısmı gerçekten etkili olabilir dile düşünüyorum.

Herkese selamlar,
Son zamnalarda moda olan bir mutfak aleti var, duymuşsunuzdur mutlaka; yağsız kızartma, pişirme işine yarayan (bence çok güzel) Airfryer.
Kahve kavurmaya merakım olmadı bu vakte kadar ama airfryer ile çeşitli neler yapılır diye araştırma yaparken bu video karşıma çıktı ve paylaşmak istedim.
Benzer konu da redditde de açılmış.

Benim kullandığım alet bu , ama bunda kahve kavurma işi biraz zor gibi. video ve reddittki aletlerin farklı aparatları var.
amazonda benzer airfryerlar var.

vergi ve kargoyla beraber 2500-2750 bandında geliyorlar. eğer başarılı ise, (redditi tam okumadım ama baya başarılı sonuçlar alanlar var) ev için alternatif bir kavurma aleti olarak düşünülebilir mi?

Ürün açıklamalarına göre, Breville 250 dereceye kadar ulaşıyor fakat diğerleri ulaşamıyor. Kavuranlar doğrusunu bilir ama 200 derecenin üstüne çıkmayanlar yetersiz kalıyor sanırım kahve kavurmak için.

Yalnız adam 40-45 dakika kavurduğunu söylüyor.

1646637502502.png

Bu konuda konuşulmuştu fakat bu dönen iç kısmı gerçekten etkili olabilir dile düşünüyorum.
aa görmemiştim. benzer bir mantık actifry da evet.

@cagrierdogan 45 dk için sanırım bu elektrik maliyetleriyle saçma bir kavurma olur :))

Adamın kavurduğu dereceye bakmadım ama zaten devamlı çıkartıp chaf temizliği yaptığını görünce kavurma benim gözümde bitti:) Amazondaki ürünler bana daha mantıklı geldi. Denemeden bilemeyiz sonuçta :)

Geri