• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

AILA Specialty Coffee Culture

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaunterM

Arkadaşlar cidden mi ya?
İsim
Mustafa Yıldıran
Selamlar,

Benim de yeni haberim olan yeni oluşumu sizinle de paylaşmak istedim.

AILA Specialty Coffee Culture - @Alp Giray

Klasiktir : "Ticari bir ilişkim yoktur :)"

Güzel bir buluşma hazırlanmış.

Ekran Resmi 2023-11-21 13.49.55.png

Güzel bir kahve seti hazırlanmış.
Ekran Resmi 2023-11-21 13.50.48.png

Selamlar,

Bugün ilk seansa katılma fırsatı elde ettim.

Önceliğimiz kahveler muazzamlar.

Bu denli katmanlı olan kahvelerin temiz içimli olmasına uzun süredir denk gelmemiştim.

Finca La Senda fermantasyonlar üzerine kafa patlatmış ve bu işin ciddi emekler harcamış bir tarla. Bunu direkt olarak üreticiden dinlemek ayrı bir keyifti.

Açıkçası bu etkinliğin 3. Nesil kahvenin çıkış noktasına tam olarak hizmet ettiğini düşünüyorum.

Kahvenin topraktan fincana girdiği tüm anlara yalnızca yazıda kalmadan canlı canlı şahit olmak keyifliydi.

Teşekkürler @Alp Giray @hasimsolmaz

Selamlar,

Bugün ilk seansa katılma fırsatı elde ettim.

Önceliğimiz kahveler muazzamlar.

Bu denli katmanlı olan kahvelerin temiz içimli olmasına uzun süredir denk gelmemiştim.

Finca La Senda fermantasyonlar üzerine kafa patlatmış ve bu işin ciddi emekler harcamış bir tarla. Bunu direkt olarak üreticiden dinlemek ayrı bir keyifti.

Açıkçası bu etkinliğin 3. Nesil kahvenin çıkış noktasına tam olarak hizmet ettiğini düşünüyorum.

Kahvenin topraktan fincana girdiği tüm anlara yalnızca yazıda kalmadan canlı canlı şahit olmak keyifliydi.

Teşekkürler @Alp Giray @hasimsolmaz

Etkinliğin güzel geçtiğine ve kahveleri beğendiğinize sevindim. Ben kahveleri sipariş vermiştim ancak İstanbulda yaşamadığım için katılamadım, heyecanla kahvelerin gelmesini bekliyorum, Demler demlemez yorumları paylaşacağım.

Etkinliğin güzel geçtiğine ve kahveleri beğendiğinize sevindim. Ben kahveleri sipariş vermiştim ancak İstanbulda yaşamadığım için katılamadım, heyecanla kahvelerin gelmesini bekliyorum, Demler demlemez yorumları paylaşacağım.
Şöyle paylaşayım ama teyit ederiz.

Düz taban
20gr - 300gr
93 derece
60-100ppm arası bir su
60-60-90-90
2.45 bitiş süresi

Şöyle paylaşayım ama teyit ederiz.

20gr - 300gr
93 derece
60-100ppm arası bir su
60-60-90-90
2.45 bitiş süresi

Calibre olarak bizde Alp Bey’in AILA Specialty Coffee Culture etkinliğine katıldık. Baştan sona çok iyi düşünülmüş, organize edilmiş bir organizasyondu, tüm emek sarfedenlerin eline sağlık. Kahveleri deneme, üreticiyle tanışma, değerlendirme fırsatı oldu, samimi bir ortamda, oldukça verimli geçti. Bu nazik davet için çok teşekkür ederiz, yeni başladığı bu yolda büyük başarılar ve kolaylıklar temenni ederiz.

Los Nogales Yellow Bourbon'un her detayına ayrı bayıldım.Cekirdek ve öğütülmüş kuru koku,aroması müthiş ve son derece karakteristik.Tam olarak isim veremedigim bir koku var cekirdekteyken beni yakaladı fincandaki son yuduma kadar devam etti,sizin de alacağınızı ve seveğinizi umuyorum.Çekirdeği kokladığımda tepkim;

IMG_20240111_181850.jpg
Herkese merhaba

Şubat ikinci haftası icin Türkiye'ye bir seyahatimiz olacak. Bu nedenle 3 farklı Kolombiya kahvesini her birinden 20 adet limitli olmak üzere satışa çıkarıyoruz. Alışverişi ailacoffee.com uzerinden yapabilirsiniz. Türkiye icin 'free shipping' uyguladik. Bunun anlami İsviçre - Türkiye kargo ücreti yerine TR içi ulusal kargo ücreti odenecektir. Elbette bu sipariş yerine göre farklılık göstermektedir. Ama tutarları sizler bizden daha iyi biliyorsunuz diye düşünüyorum.
*El Placer ° Wush Wush/ 50g
*Jhoan Vergara ° Java/ 200g
*Angie Hernandez ° Yellow Bourbon/ 200g
Kahvelerle ilgili daha fazla bilgi websitesinde mevcuttur. Ama buradan diğer sorulara da memnuniyetle cevap vereceğim.

Güzel, kahveli günler.

Alp / AILA

Selamlar,

Aila kahveleri cidden özenle seçilmiş kahveler. Özel deneyim alanına sokabileceğim nitelikteler. Bu yüzden denemenizi mutlaka tavsiye ederim.

Burada dikkat edilmesi gereken husus, Alp bey yurtdışı kargo ücretini ve gümrük ücretini bypass ediyor. Bavulbank bu işe yarıyor. Daha sonrasında İstanbul'dan evlere gelecek kargo ise alıcı ödemeli olacak.

Şimdiden afiyetler olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 31130
Herkese merhaba

Şubat ikinci haftası icin Türkiye'ye bir seyahatimiz olacak. Bu nedenle 3 farklı Kolombiya kahvesini her birinden 20 adet limitli olmak üzere satışa çıkarıyoruz. Alışverişi ailacoffee.com uzerinden yapabilirsiniz. Türkiye icin 'free shipping' uyguladik. Bunun anlami İsviçre - Türkiye kargo ücreti yerine TR içi ulusal kargo ücreti odenecektir. Elbette bu sipariş yerine göre farklılık göstermektedir. Ama tutarları sizler bizden daha iyi biliyorsunuz diye düşünüyorum.
*El Placer ° Wush Wush/ 50g
*Jhoan Vergara ° Java/ 200g
*Angie Hernandez ° Yellow Bourbon/ 200g
Kahvelerle ilgili daha fazla bilgi websitesinde mevcuttur. Ama buradan diğer sorulara da memnuniyetle cevap vereceğim.

Güzel, kahveli günler.

Alp / AILA
Merhabalar kahveleri sabırsızlıkla bekliyoruz😍
Tam yarih neydi acaba türkiye ziyaretinin?

%15 indirimli Sınırlı Stok Koşuuuun

Yanında getirip burdan alıcı ödemeli kargolayacak sitede ödediğinize ilave olarak yurtiçi kargo tarifesi üzerinden ödemeniz olacak o kadar.

Geri