• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ahşap WDT Tool

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan usmblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

usmblt

Barista
İsim
usmblt
Daha fazla  
İsim
usmblt
Arkadaşlar merhaba.

Bugün kendime wdt tool yaptım, sizinle paylaşmak istedim. Bir kaç aksesuar daha ekleyeceğim için uyumlu olsun diye hepsini ahşap istiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG-20220323-WA0004.jpg
    IMG-20220323-WA0004.jpg
    54.3 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG-20220323-WA0005.jpg
    IMG-20220323-WA0005.jpg
    55.8 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG-20220323-WA0006.jpg
    IMG-20220323-WA0006.jpg
    52.2 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG-20220323-WA0007.jpg
    IMG-20220323-WA0007.jpg
    52.9 KB · Görüntüleme: 145
Eline sağlık çok güzel görünüyor.

Elinize sağlık çok güzel görünüyor. Nasıl yaptınız onu da paylaşır mısınız?

Elinize sağlık çok güzel görünüyor. Nasıl yaptınız onu da paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim.

Tamper aldığım yerden ahşap sapını aldım. 1mm'lik matkap ile sapın altına sekiz tane delik açtım. 3d yazıcı nozzle temizleme iğnelerini (0,3mm) o deliklere yapıştırdım. Vakit olursa ahşaptan stant yapmayı deneyeceğim.

Cok iyi olmus elinize emeginize saglik ben de surekli şampanya mantarina sacma sapan igneler takip kulaniyordum bu igneleri ilk defa sayenizde ogrenmis oldum tesekkurler bilgi icin elveda mantar elveda igneler...

Cok iyi olmus elinize emeginize saglik ben de surekli şampanya mantarina sacma sapan igneler takip kulaniyordum bu igneleri ilk defa sayenizde ogrenmis oldum tesekkurler bilgi icin elveda mantar elveda igneler...
Teşekkür ederim. Böyle güzel oldu, benim için de ilk oldu.

Vaktim olursa ve malzeme bulabilirsem isteyenlere yapabilirim belki.

Geri