koyukahverengi
Üye
- İsim
- Ahmet
Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar. Demleme sonuçlarını da bekliyoruz.
Teşekkür ederim arkadaşlar,Gayet güzel duruyor. Elinize sağlık. Gıdaya uygun bir kaplama yapılsa süper olur. Yerli bir dripper imiz olur
Emeğinize sağlık çok güzel görünüyor. işçilik harika
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, gerçekten kahve bahane...Efendim, bu uğraşınız, isteğiniz, arzunuz, kahveye bu denli tutkunuz, vizyonunuz... Şu hayata böylesine bir güzellik katarak dokunabilmeniz öyle harikulade ki. Ağaç candır. Kimbilir ne güzel de kokuyordur. Yaşayın siz, ellerinize sağlık.
Kullanılabilme imkanı olmasa bile süs için bile şahane.
Kullanıma uygun hale getirirsiniz inşallah.
Sizde ki tutku ülkedeki birkac üreticide olsa yurtdışı mallarına mecbur kalmasak.
Teşekkürler arkadaşlar, daha dekoratif ağaçlarla kahve sevenlere "biblo" olur mutlaka...Bormawachs türkiyenin gıda ile uyumlu çok güzel ürünleri var muhakkak iletişime geçin.
Teşekkür ederim..Alkış Elinize sağlık..
Teşekkür ederim...Ellerinize sağlık ,güzel bir çalışma olmuş
Başta ben de bunu düşündüm, hatta mermer olmasını istedim. umarın Afyon'lu bir arkadaş deneyebilir süper olacaktır.Lily drip şekli üretime geçirilebilir kırılmamazlık açısından önemli olabilir
Teşekkür ederim, dekoratif obje olarak kullanımı bizler gibi meraklı veya kafeler için hoş olacaktır.Mükemmel ellerinize emeğinize sağlık. Eskitme yapılıp koleksiyon ürünü olarak satışa çıkarılabilir.
Müthiş gözüküyor. Ellerinize, aklınıza sağlık hocam. Epoksi cila gıdaya uygun mudur?