• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Affogato Nedir?

Valla yaz günlerinde çok güzel gider. Ben karamelli dondurma ile de çok seviyorum. Üzerine de güzel bir brezilya espressosu ile...

Evde sık sık yaptığım bir içecek çeşidi affogato. Yaz kış içeriz/yeriz. 18gr/40gr çekilen espresso büyük top dondurma ile buluşur. Kimilerine ağır gelirse lungo da çekilebilir.

Evde sık sık yaptığım bir içecek çeşidi affogato. Yaz kış içeriz/yeriz. 18gr/40gr çekilen espresso büyük top dondurma ile buluşur. Kimilerine ağır gelirse lungo da çekilebilir.
Her ne kadar basit olsa da, tarif görseli de hazırlıyorum :)

Minipresso da 10 gramdan yapıyorum mecburen. Elde ne varsa o şekilde oluyor :) ama her türlüsü dediğiniz gibi yaz kış keyifli

@zumrutkaraca beyin bu ay alımında kavurduğu brazilya espresso ile vanilyalı dondurmanın eşsiz uyumu.
çok severim affagatoyu, yazın başka tatlı aramam.
WhatsApp Image 2020-07-01 at 12.23.26.jpeg

Meyveli olmaması kaydıyla, sütlü dondurmalar ile gerçekten güzel gidiyor. Parça çikolatalı dondurma da güzel :)
kaymaklı maraşla yaptım geçen, bombastik oldu... bitter-sweet symphony :)

Algida mandira serisi maras dondurmasi var. Normalde sut tozu ve glikoz kullanan algida bu sene %80 (%50 inek %30 keçi)sutlu, sut tozsuz ve glikozsuz cikartmis sasirtici sekilde. Tavsiye ederim.

Evde espresso yapamadığım ancak tadını çok sevdiğim için moka potla yapıyorum :) Dondurma kaliteli olduktan sonra moka pot ile de heves giderebilirsiniz :)

Evde espresso yapamadığım ancak tadını çok sevdiğim için moka potla yapıyorum :) Dondurma kaliteli olduktan sonra moka pot ile de heves giderebilirsiniz :)
affogato çok severim, yazları özellikle. evde ben de moka pot kullanıyorum, dışarıda her zaman istediğim tatta yakalayamıyorum.

Geri