• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Aeropress

icebergsmoke

Yeni Üye
İsim
ayberk
Daha fazla  
İsim
ayberk
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kocaeli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
İzmit
Merhabalar aeropress almak istiyorum ancak internette yaptığım yoğun araştırmalar sonucunda hiçbir yerde stok bulamadım. Elinde aeropress olup satmak isteyen veya nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olabililen olursa sevinirim.

Sahibinden'e bazen ilan düşebiliyor.
Ben de geçen ay sıfır ürünü oradan almıştım 230 tl'ye.

Hocam bende var Max 10 demleme yapılmıştır isterseniz foto atayım size ürünü görün

Hocam aeropress bir süredir ithal edilmiyor. Tedarikçiye mail atmıştım ordan kesin olarak öğrendim. Ben 2 hafta önce 250 ye letgodan aldım sıfır. Oraya da bakabilirsiniz.

Edit: Şimdi letgoya baktım 320'ye almışım. 250 aldığım başka bir ürünün fiyatıymış.

Son düzenleme:
Hocam aeropress bir süredir ithal edilmiyor. Tedarikçiye mail atmıştım ordan kesin olarak öğrendim. Ben 2 hafta önce 250 ye letgodan aldım sıfır. Oraya da bakabilirsiniz.
Özel mesajdan satın aldığınız kişinin iletişim bilgilerini paylaşmanız mümkün mü?

Aeropress kendisi de piyasada orijinal ile neredeyse 1-1 aynı sahtelerin olduğunu söylemişti. Önerileri yetkili satıcıdan alınması diye biliyorum. Ben aldığım aeropress'in (A80) tüm model özelliklerine, ölçülerine baktım. Fotoğraflarını inceledim. Aldığımda karşılaştırdım. Bence orijinal :) şu ana kadar bir sızdırma da yapmadı 😅

AeroPress almak isteyen arkadaşlara kötü haberlerim var Ekimden önce ülkemizde stok gelmesi planlanmıyormuş.

AeroPress almak isteyen arkadaşlara kötü haberlerim var Ekimden önce ülkemizde stok gelmesi planlanmıyormuş.
O zaman yakında forumda başlık açılır " Kahve Kulübüne Özel Yerli Üretim Aeropress Muadili Ürün" :D

istegelsin adlı uygulamada var görünüyor bir bakın isterseniz.Tabi ben ankaradan bakıyorum il il farklılık gösteriyor olabilir.
Teşekkürler bu bilgi için Ankara'da ki arkadaşlarımla iletişime gecicem bununla alakalı 👍

Geri