• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Satıldı Aeropress

coffeemaker

İyi Bilinen Üye
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Aeropress, v60 İmmersion Switch, v60 seramik, French Press, Konchero Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Osmangazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer
Sıfır veya temiz kullanılmış, fiyatı da fahiş olmayan aeropress ini değerlendirmek isteyen olursa talibim. (Forumda bulamazsam soluğu amazonda alıcam 😅)

ckn

İyi Bilinen Üye
İsim
Kerem
Daha fazla  
İsim
Kerem
ben brudan söyledim, gelmesi zaman alabiliyormuş, beklemedeyim ben de. Siz de deneyebilirsiniz. Saçma sapan ikinci el bir aeropress e 300-400 tl vermemiş olursunuz

coffeemaker

İyi Bilinen Üye
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Osmangazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer
ben brudan söyledim, gelmesi zaman alabiliyormuş, beklemedeyim ben de. Siz de deneyebilirsiniz. Saçma sapan ikinci el bir aeropress e 300-400 tl vermemiş olursunuz

Teşekkür ederim, güvenilir bir site mi hocam, bir de ne kadar sürüyormuş uzun dan kastınız nedir 😅

coffeemaker

İyi Bilinen Üye
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Osmangazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer

bllyldz9

İyi Bilinen Üye

güvenilir mi bu site? yurtdışı menşeli mi? bilginiz var mı, bana çok ucuz geldi aeropress fiyatı

tunca

Aktif Üye
İsim
Tunca
Daha fazla  
İsim
Tunca
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
V60, Melitta
Evet yurtdışından geliyor. Oradaki fiyatın üstüne bir de gümrük vergisini eklemeniz lazım.

Siteyle ilgili yorumlara ekşi'den bakabilirsiniz.

bllyldz9

İyi Bilinen Üye
ne kadar çıktı aeropress gümrük vergisi? malum artık dilimiz ordan da yanmış durumda :)

coffeemaker

İyi Bilinen Üye
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Osmangazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer
Ürün 4 günde onca yolu (Londra dan ) aşıp Türkiyeye ulaştı. Ama girişten 7 gün geçmesine rağmen teslim edilmedi hala.

Edit: Royal mail in gönderi takip numarasını PTT gönderi sorgulama ekranına yazdım ve gönderim, Ankara da görünüyor, inş tek parça ulaşır bir an önce 😅

Son düzenleme:

mocha

Üye
İsim
B.D.
Daha fazla  
İsim
B.D.
Ürün 4 günde onca yolu (Londra dan ) aşıp Türkiyeye ulaştı. Ama girişten 7 gün geçmesine rağmen teslim edilmedi hala.

Edit: Royal mail in gönderi takip numarasını PTT gönderi sorgulama ekranına yazdım ve gönderim, Ankara da görünüyor, inş tek parça ulaşır bir an önce 😅
Royal mail takipli gönderilmiş ise TR'ye girişi sonrasını PTT üzerinden takip ederseniz son durumu ve kesinleşen gümrük vergisini öğrenebilirsiniz.

Joker

Aktif Üye
İsim
Ümit
Merhaba
Colonna coffee de değerlendirilebilir 25 pound aeropress.

ckn

İyi Bilinen Üye
İsim
Kerem
Daha fazla  
İsim
Kerem
Aeropress az önce eline ulaştı. 55 tl gümrük çıktı.

275+55 330 tl tuttu yani toplamda. bu arada 20 kasımda yazdığımda ben siparişi verdim sanıyordum, meğersem ödemede bir sorun yaşanmış ve siparişi vermemiş. Bunu fark etmem de 5 gün sürdü. Yani 25 inde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı.

Ekli dosyalar

• IMG_20201205_130936.jpg
    IMG_20201205_130936.jpg
    77.1 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20201205_131239.jpg
    IMG_20201205_131239.jpg
    96.7 KB · Görüntüleme: 117

coffeemaker

İyi Bilinen Üye
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Osmangazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer
Aeropress az önce eline ulaştı. 55 tl gümrük çıktı.

275+55 330 tl tuttu yani toplamda. bu arada 20 kasımda yazdığımda ben siparişi verdim sanıyordum, meğersem ödemede bir sorun yaşanmış ve siparişi vermemiş. Bunu fark etmem de 5 gün sürdü. Yani 25 inde verdiğim sipariş bugün elime ulaştı.
Gözünüz aydın hocam. Görsel paylaşır mısınız, ürün orijinal mi, kırmızı renk mi vs soru işaretlerim var açıkçası. Ben de sizin tavsiyenizle 20 Kasımda sipariş vermiştim, ürün bulunduğum bölgede ptt'nin dağıtımdaki sorunlarından dolayı henüz ulaşmadı. Önümüzdeki hafta teslim alabilmeyi umuyorum.
Ürünün maliyeti 274 TL + 58 TL gümrük vs. = 332 TL'ye geldi. Forumda 350 Tl lere 3-4 yıllık aeroların alıcı bulduğunu düşünürsek gayet makul bence.

• Like
Tepkiler: ckn

anilada

İyi Bilinen Üye
İsim
Anıl
Biz de hala yurtiçinde Petra'dan aeropress bekleyelim🐢😅 Hayırlı olsun, afiyetle kullanın @ckn

• Like
Tepkiler: ckn

coffeemaker

İyi Bilinen Üye
İsim
Yunus
Daha fazla  
İsim
Yunus
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Osmangazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer

Bu adresten 20/11/2020 tarihinde verdiğim sipariş 04/12/2020 tarihinde bulunduğum ilin ptt şubesine ulaştı. Ürünü kargolarda yaşanan yoğunluktan dolayı kendim teslim almak durumunda kaldım. Fotoğrafları ekte sunuyorum, ilgilenen arkadaşlar için. Maliyet 274 + 58 (gümrük vs.)= 332 TL

Ekli dosyalar

• 20201209_165308.jpg
    20201209_165308.jpg
    69.9 KB · Görüntüleme: 82
  • 20201209_165329.jpg
    20201209_165329.jpg
    42.8 KB · Görüntüleme: 69
  • 20201209_165750.jpg
    20201209_165750.jpg
    90.4 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:

Karanfil

İyi Bilinen Üye
Bu adresten 20/11/2020 tarihinde verdiğim sipariş 04/12/2020 tarihinde bulunduğum ilin ptt şubesine ulaştı. Ürünü kargolarda yaşanan yoğunluktan dolayı kendim teslim almak durumunda kaldım. Fotoğrafları ekte sunuyorum, ilgilenen arkadaşlar için. Maliyet 274 + 58 (gümrük vs.)= 332 TL
İyi günlerde kullanın, iyi fiyat!
Üretim yeri neresi acaba?