• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Aeropress

thewind

Üye
Konum
İstanbul - Anadolu Yakası
İsim
Ali
Daha fazla  
İsim
Ali
Değirmen
C40 / Lido-3 / Baratza Virtuoso
Ekipmanlar
V60 /Origami Dripper / Aeropress / Americanpress / Mokapot / Kruve / Gabi Master B
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Maltepe
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kartal
merhaba,

uzun bir süredir kullanmadığım, hem mutfakta yer açılması hem de yeni ekipmanlara ufak da olsa bütçe yaratması için, temmuz 2017 tarihinde amazon.com'dan almış olduğum aeropress satılıktır.

çok az kullanılmıştır. herhangi bir yerinde yıpranma, soyulma veya yazıların silinmesi gibi bir sorun yoktur. kutusu, taşıma çantası, kullanım klavuzuna kadar herşeyi vardır. sıfır nasıl alacaksanız aynı şekilde olduğuna emin olabilirsiniz.

istanbul - maltepe'ye ulaşım konusunda sorunu olmayan arkadaşlar arzu ederlerse gelip, görüp, test ederek ve elbette kahve içerek
:)
teslim alabilirler. yine ayrıca istanbul anadolu yakası için elden teslim, diğer illere alıcı ödemeli olarak kargo yapabilirim ama önceliğim elden teslimdir.

fiyat: 300tl

320188BE-4ADD-49E1-B456-912A9A364C0C.jpeg277EE0D0-54C0-439E-886A-7B6146BA3F9C.jpeg2875FCF6-A6B0-44A9-9B78-64D3D5B7E5F2.jpeg
 
Son düzenleme:
günceldir
 
Haftalık güncellememizi yapalım :)
 
fiyatı 300tl olarak güncelledim.
 
Satılmıştır.
 
Geri
Üst