Norm Cafe Cihangir. elinde 2-3 tane kaldı sanırım. ben ondan aldım haftasonu.
afiyet olsun, rica ederim
kargo yapıyordu. ben telefonla arayıp ayırttım. tuzla'dan gittim cihangir'e almaya. arayabilirsiniz internetteki numaradannorm cafenin sitesine bakmaya çalıştım ama açılmadı. istanbulu pek bilmediğim için izmitten kalkıp gitmek de istemedim açıkcası gidince yok da diyebilirlerdi.
Faydam olduysa ne mutlu. Güzel günlerde...Norm Coffee'den sonuncuyu ben aldım arkadaşlar. @karakocakoz hocama çok teşekkürler bu güzel fırsattan haberdar ettiği için.
Hocam bir arkadaşım da almak istiyor. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?Kronotrop’dan aldığım neredeyse hiç kullanmadığım aeropress kutusuyla aksesuarlarıyla eksiksiz duruyor. İlgilenirseniz satabilirim.
Sitede tükenmiş görünüyor hocam. Ne kadara almistiniz?Ben de Kahve Fabrikasından dün siparişimi verdim, bu dönemde piyasada az bulunmasina rağmen makul bir fiyataydı. Belki siz de kontrol edebilirsiniz, stoğunun az olduğunu görmüştüm ama yine de bir bakın isterseniz.
Sitede tükenmiş görünüyor hocam. Ne kadara almistiniz?
Hayirli olsun güle güle kullanin335 liraydı.
Teşekkür ederim, v60'ın nazlı hallerinden bazen yoruluyordum. Umarim yine keyifli ama daha stabil demlemeler yapabilirim.Hayirli olsun güle güle kullanin
Birebir aynı düşüncelerle aeropresse yoneldim ben de. Hepimize basarilar diliyorumTeşekkür ederim, v60'ın nazlı hallerinden bazen yoruluyordum. Umarim yine keyifli ama daha stabil demlemeler yapabilirim.