M
mimds
Guest
Aeropress'im yok, sadece bir kaç kez aeropressle demlenmiş kahve içtim ve doğrusu pek beğenmedim, sorun sadece bulanık olması da değildi, kahveleri leziz bulmadım... Ancak bir kaç kez içmekle fikir sahibi olduğumu da düşünmüyor, bu kadar yaygın hale gelmiş bir ekipmanın bundan fazlasını yapabileceğine dair kapıyı da açık bırakıyorum... Diğer taraftan Delter ım var ve ufak tefek sorun yaşamış olsam da genel anlamda pratik yoldan leziz kahve yaptığını düşünüyorum... iki ekipmanın farklı demleme yöntemleri olduğunu, farklı prensiplerle çalıştığını, sonuçta farklı özelliklerde kahve demlediklerini de biliyorum (immersiyon, pekolasyon vs vs)
Ancak yine de, özellikle her ikisini de kullanan arkadaşlardan bu ekipmanları, kullanım/temizleme pratikliği/arıza çıkarmadan zamana karşı dayanımı ve tabii ki leziz kahve yapabilmeleri açısından kendi deneyimlerini bizlerle paylaşmalarını rica ediyorum.... (James Hoffmann'ın videosunu da izledim!)
Ancak yine de, özellikle her ikisini de kullanan arkadaşlardan bu ekipmanları, kullanım/temizleme pratikliği/arıza çıkarmadan zamana karşı dayanımı ve tabii ki leziz kahve yapabilmeleri açısından kendi deneyimlerini bizlerle paylaşmalarını rica ediyorum.... (James Hoffmann'ın videosunu da izledim!)