• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aeropress Kağıt Filtre Yuvası - Tricolate Brewer- Melodrip

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaunterM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DaunterM

Arkadaşlar cidden mi ya?
İsim
Mustafa Yıldıran
Merhabalar,

Bir boşluğumda aklıma takıldı sizlere de sormak istedim. "Aeropress Kağıt Filtre Yuvası"nı satın alıp bunu melo drip gibi kullanabilir miyiz?

Ya da https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/tricolate-brewer.3233/ burada da değinildiği gibi "Tricolate Brewer"ın üst haznesini ek olarak satın alarak ucuz yollu melodrip yapılabilir mi?

Teşekkürler

Şu ana kadar rende, teneke çay süzgeci, portafiltre sepeti gibi eşyalarla duş başlığı etkisi yakalamayı başardım. Aeropress filtre kafası hemen üstünden sığ dökerseniz iş görebiliyor. Diğer ürün zaten gooseneck ihtiyacı duyulmayacak şekilde su dağıtmak için tasarlanmış. Hiçbiri %100 melodrip etkisi yaratamaz yalnız. Asıl soru, bunlara gerçekten gerek var mı?

Merhabalar,

Bir boşluğumda aklıma takıldı sizlere de sormak istedim. "Aeropress Kağıt Filtre Yuvası"nı satın alıp bunu melo drip gibi kullanabilir miyiz?

Ya da https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/tricolate-brewer.3233/ burada da değinildiği gibi "Tricolate Brewer"ın üst haznesini ek olarak satın alarak ucuz yollu melodrip yapılabilir mi?

Teşekkürler
Aeropress başlığını içine filtre koymak şartıyla (suyun eşit dağılması için) kullanabilirsin daha yumuşak eşit oranda su döküş sağlıyor.

Şu ana kadar rende, teneke çay süzgeci, portafiltre sepeti gibi eşyalarla duş başlığı etkisi yakalamayı başardım. Aeropress filtre kafası hemen üstünden sığ dökerseniz iş görebiliyor. Diğer ürün zaten gooseneck ihtiyacı duyulmayacak şekilde su dağıtmak için tasarlanmış. Hiçbiri %100 melodrip etkisi yaratamaz yalnız. Asıl soru, bunlara gerçekten gerek var mı?
Yeni yollar denemek her zaman mümkün :D

Başlıkta direkt yazdığı için yeni konu açmayayım dedim. Aeropress kağıt filtre yuvam kayboldu. Elinde boşta olan ve vermek/satmak isteyen ya da nereden bulabileceğimi bilen var mıdır?

Geri