• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aeropress İcin Öğütücü/Degirmen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunemars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yunemars

Barista
İsim
yunus arslan
Daha fazla  
İsim
yunus arslan
Merhaba,
Karavanımda kullanmak üzere bir chemex setim vardı, sürahi kırıldı ben de yerine yeni arayışa girdim. Dandik seramik bir değirmenim var ama pek is görmüyor. Evde zaten bir espresso setim var.
Yani arada bir kullanacağım aslında bu öğütücüyü. Aeropressin gövdeli kahveler icin çok uygun olduğunu duydum ve almaya karar verdim. Ancak her ihtimale karşı hem v60 icin hem de aeropress icin kullanabileceğim en uygun elektrikli öğütücü tavsiyeniz ne olur? Fiyat benim için önemli. Elektrikli olmasını tercih ederim ama el değirmeni de olur.
tesekkurler

Dışarıda kullanacaksan Elektrikliden ziyade el değirmeni daha mantıklı olur, bunun için Molent g50 ve TimeMore c2 gayet yeterli seni oldukça memnun eder.

Aslında karavanda kullanacağım icin bir mutfağım ve elektriğim var. Fiyatı uygun ve kullanışlı bir elektrikli de olur.

@yunemars Selamlar,

Konu hususunda ayırmış olduğunuz bütçeyi de paylaşmanız halinde forumumuzda elektrik değirmen kullanan arkadaşlarımız size destek olacaktır.

Lakin ben yinede kendi fikrimide paylaşmak isterim.Aeropress te bir filitre kahve yöntemi olması ve V60 ta da kullanacağınız için bende Molent G50 öneririm bende.Fakat yönelimin eğer espressoya da kayacak ise şuanda kendi kullanmış olduğum 1ZPresso JX Pro öneririm.

Geri