C3 ve diğer PRO versiyoları arasında ne gibi bir fark var acaba? Ayrıca C3’ün iç aksamında plastik var mı?Eskiden AeroPress'im için C2 kullanıyordum, 2 sene kullandım ama ilk günkü performansından hiçbir şey kaybetmedi. Pour over ve AeroPress için yeterli bir değirmen fakat bence bütçeyi C3'e yükseltmek daha iyi olur. Yakın zamanda arkadaşıma C3 aldık, oldukça güzel bir değirmen.
Molent hiç kullanmadım, o yüzden kıyaslama yapamıyorum.
Hiç bir fark yok öğütme mekanizması kısmında. Sadece sapı katlanıyor o kadar. Sapı katlandığı için ekstra para vermeye gerek yok bence. Kesici-öğütücü kısımlar, iç aksamlarda vs fark yok.C3 ve diğer PRO versiyoları arasında ne gibi bir fark var acaba? Ayrıca C3’ün iç aksamında plastik var mı?
Hocam baya farklı versiyon var sitelerinde. Benim bahsettiğim bu. https://us.timemore.com/collections...our-over-coffee-hand-grinder-c3-max-pro-blackPro versiyondan kasıt ne anlamadım, bildiğim kadarıyla C3 Pro diye bir model yok. İçini hatırlamıyorum, YouTube'da detaylı video incelemesi vardır, oradan görebilirsiniz. Timemore C2 ve Comandante'nin de içinde plastik parça var, ben ikisinde de bir problemle karşılaşmadım.
C2-C3 arasındaki fark; C3 daha homojen ve rengi daha premium duruyor.
Bunun C3'ten farkı dediğim gibi katlanır kol VE daha büyük hazne. Normalde 20-25 gram alırken C3, sizin attığınız 30-35 gram kahve alıyor. Bunlar haricinde bir fark yok.Hocam baya farklı versiyon var sitelerinde. Benim bahsettiğim bu. https://us.timemore.com/collections...our-over-coffee-hand-grinder-c3-max-pro-black