• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

AeroPress için: Molent Pocket vs Timemore C2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mfdoom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AeroPress için Molent Pocket vs Timemore C2 ?

• Molent Pocket

Oy: 5 41.7%
  • Timemore C2

Oy: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

mfdoom

Yeni Üye
İsim
a g
Daha fazla  
İsim
a g
Merhaba. Kararımı ve bütçemi netleştirip 2 tercihte karar verdim. İkisi de 1600 ₺ AeroPress için hangisi uygun sizce? Timemore C2’nin iç aksamında plastik kullanılıyormuş. Youtube’ta izledim ve kararsız kaldım. Bu zamanla esner mi?

Pocket var bende. Homojen blr öğütümü var. Her ölçüde yeterli kalitede. Özellikle mokapot da ve french press de güzel sonuçlar aldım. C2 kullanmadım bilmiyorum. Kol yapısından dolayı pocket de espresso öğütmek bile kolay. Kısa sürmese de zorlamıyor kolu. Ben ikisinden birini alacak olsam yine pocketi seçerdim. Bence pocket C2 değil C3 ile yarışacak düzeyde. Türk kahvesinde çok daha iyi bir olduğu ile ilgili de birkaç inceleme videosu izlemiştim.
Aşağıda pocket ile öğüttüğüm ve picopressodan aldığım espresso fotoğrafı var. Fikir olsun diye.
20230211_230230.jpg

Eskiden AeroPress'im için C2 kullanıyordum, 2 sene kullandım ama ilk günkü performansından hiçbir şey kaybetmedi. Pour over ve AeroPress için yeterli bir değirmen fakat bence bütçeyi C3'e yükseltmek daha iyi olur. Yakın zamanda arkadaşıma C3 aldık, oldukça güzel bir değirmen.

Molent hiç kullanmadım, o yüzden kıyaslama yapamıyorum.

Şu iki ilanıma bakabilirsiniz:

Slim ile çok fazla kullandım Aeropress'i. 14 klikten başlıyor, eski yarışma tarifleri için 30 klik e kadar gidebiliyorsunuz. James Hoffmann'ın tarifi ise 16-23 klik arası oluyor. Gayet güzel sonuçlar aldım.

Diğer ilandaki MHW-3Bomber ise 6 kenarlı bıçak tasarımına sahip, bu da daha tutarlı öğütüm demek yukarıda saydığınız modellere kıyasla. Üstelik türk kahvesi ve espresso da dahil her türlü demleme yöntemi için öğütüm yapabiliyorsunuz.

Her ikisi için de bütçenizle orantılı olarak bir şeyler yapabilirim.

Reklamlar bitti 😁

Eskiden AeroPress'im için C2 kullanıyordum, 2 sene kullandım ama ilk günkü performansından hiçbir şey kaybetmedi. Pour over ve AeroPress için yeterli bir değirmen fakat bence bütçeyi C3'e yükseltmek daha iyi olur. Yakın zamanda arkadaşıma C3 aldık, oldukça güzel bir değirmen.

Molent hiç kullanmadım, o yüzden kıyaslama yapamıyorum.
C3 ve diğer PRO versiyoları arasında ne gibi bir fark var acaba? Ayrıca C3’ün iç aksamında plastik var mı?

Pro versiyondan kasıt ne anlamadım, bildiğim kadarıyla C3 Pro diye bir model yok. İçini hatırlamıyorum, YouTube'da detaylı video incelemesi vardır, oradan görebilirsiniz. Timemore C2 ve Comandante'nin de içinde plastik parça var, ben ikisinde de bir problemle karşılaşmadım.

C2-C3 arasındaki fark; C3 daha homojen ve rengi daha premium duruyor.

Pro versiyondan kasıt ne anlamadım, bildiğim kadarıyla C3 Pro diye bir model yok. İçini hatırlamıyorum, YouTube'da detaylı video incelemesi vardır, oradan görebilirsiniz. Timemore C2 ve Comandante'nin de içinde plastik parça var, ben ikisinde de bir problemle karşılaşmadım.

C2-C3 arasındaki fark; C3 daha homojen ve rengi daha premium duruyor.
Hocam baya farklı versiyon var sitelerinde. Benim bahsettiğim bu. https://us.timemore.com/collections...our-over-coffee-hand-grinder-c3-max-pro-black

Geri