NoPainNoCoffee
Barista
- İsim
- Vural Ufuk Eküt
Daha fazla
- İsim
- Vural Ufuk Eküt
- Değirmen
- 1ZPRESSO JXPRO
- Ekipmanlar
- Bialetti MokaExpress 6Cup,Bialetti Venüs 10Cup,Cafflano Kompresso ve Delter Coffee Press
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Seferihisar
Arkadaşlar Selamlar,
Ben özellikle espresso/americano gibi yoğun gövdeye sahip kahve seven bir kahve severim ve şuanda demlemelerimi mokapot ile yapmaktayım.Esasen varmak istediğim nokta mümkün olabildiğince manuel[su sıcaklığı ve basınç kontrolü gibi parametreleri] kontrol edebileceğim flair gibi tada cafelat robot gibi yada belki manuelliği daha fazla hissettirebilecek bir ürün yada setup var ise odur.
İstediğim noktaya varmadan önce mokapot haricinde[mokapottan sıkıldığım için değil çeşitliliği sevdiğimden] farklı bir demleme yöntemi denemek istiyorum ve istiyorum ki en az mokapot çıktısı kadar yoğun gövdeli çıktılar alabileyim.
Başlığı aeropress olarak oluşturdum lakin farklı örneklerede açığım.
Bu nedenle sizlerin deneyim ve tecrübelerinize başvurmak istedim.
Ben özellikle espresso/americano gibi yoğun gövdeye sahip kahve seven bir kahve severim ve şuanda demlemelerimi mokapot ile yapmaktayım.Esasen varmak istediğim nokta mümkün olabildiğince manuel[su sıcaklığı ve basınç kontrolü gibi parametreleri] kontrol edebileceğim flair gibi tada cafelat robot gibi yada belki manuelliği daha fazla hissettirebilecek bir ürün yada setup var ise odur.
İstediğim noktaya varmadan önce mokapot haricinde[mokapottan sıkıldığım için değil çeşitliliği sevdiğimden] farklı bir demleme yöntemi denemek istiyorum ve istiyorum ki en az mokapot çıktısı kadar yoğun gövdeli çıktılar alabileyim.
Başlığı aeropress olarak oluşturdum lakin farklı örneklerede açığım.
Bu nedenle sizlerin deneyim ve tecrübelerinize başvurmak istedim.