• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aeropress Go

SirJohn

Üye
İsim
Sercan Pekel
Daha fazla  
İsim
Sercan Pekel
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Maltepe
Merhabalar,

Aeropress Go kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı yazabilir misiniz?

Özellikle varsa demlemede ve kahvede fark ettiğiniz farklılıklar, daha küçük haznenin artıları eksileri, genel portatif tasarımın iyi ve kötü yanlarını merak ediyorum.

Yabancı kaynaklarda yazılanları okudum ancak bizlerin her zaman daha farklı bakış açılarımız oluyor :D

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, ben 4-5 aydır kullanıyorum, almadan önce gittiğim kafelerde içeceğim kahveleri hep aeropress ile sipariş veriyordum kendi yapacağım kahveleri kıyaslamak için, ben demleme performansı olarak çok da fark ettiğini düşünmüyorum ama şöyle bir durum var haznesi daha küçük olduğu için farklı reçeteler denemek istediğinizde sizi sınırlıyor.
Tasarımı, gerekli tüm malzemeyi bir araya toplamasını ben çok sevdim. Kağıtlar için bile saklama kutusu var ancak çok fazla doldurup genişletirseniz açılmalar olabiliyor. Dış mekanda kolaylıkla düz/ters metot demleme yapabiliyorsunuz, kendi haznesine kolaylıkla oturuyor ve çok farklı yerlerde kullanmama rağmen bir zorluk yaşamadım. Sanırım kauçuk olan kırmızı kapak aslında soğumayı bir tık yavaşlatıyor ancak bardağı tamamen sararak kapatmıyor yani kahveyi demledikten sonra kapağını kapattığınızda güvende olduğundan emin olamıyorsunuz bir termos matara gibi olmuyor. Yani yan veya ters düşmesi kahvenin dökülmesi demek. Ben fotoğraflarda kırmızı kapağın bardağı tamamen kapattığını düşünmüştüm. Bardağın haznesi sanırım 400 ml falan alıyor o yüzden bypass yöntemli reçeteler için kolaylıkla kullanabiliyorsunuz özellikle 2 kişilik reçeteler için.

go'nun press kısmı vs. diğer tasarımı orjinal ile aynı demlemede bir fark olmayacaktır.

tek kişisiniz ve travel light mantığı ile doğada olabildiğince küçük pakette tek kişi kahve keyfinizden ödün vermek istemiyorsanız size göre olabilir. görünen tek avantajı bardağın da pakette olması ve sistemi bunun içinde toparlaması. ama ayrıca grinder da taşıyacaksanız işin büyüsü bozuluyor. hatta orjinal aeropress içine sığan grinderlar + termos ikilisi daha iyi çözüm olabilir. bir artı olarak 2 kişi için daha anlamlı miktarda kahve demleyebiliyor olursunuz.

Son düzenleme:
Geri