• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Aeropress Go Türkiye Satışı

kriminal11

Yeni Üye
İsim
ozan
Daha fazla  
İsim
ozan
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Tekirdağ
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çerkezköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kapaklı
Arkadaşlar merhaba. Forumda goremedim. O yuzden burada paylasmak istedim. Amazon türkiye aeropress go satisina baslamis gozukuyor. Fiyat 380 tl olarak belirlenmis.Sanirim teslimat eylul basi olacak. Linki asagiya sunuyorum.

gkbrkmtn

İyi Bilinen Üye
İsim
Gökberk Metin
Daha fazla  
İsim
Gökberk Metin
Değirmen
Timemore Slim
Ekipmanlar
V60, Aeropress, Moka Pot, Delter Press
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa, Ankara, Balıkesir
Bu senenin başında 160TL'ye almıştım, ne kadar pahalanmış :/ Bu arada orijinal aeropress daha kullanışlı bana göre.

kriminal11

Yeni Üye
İsim
ozan
Daha fazla  
İsim
ozan
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Tekirdağ
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çerkezköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kapaklı
Evet. Genelde o sekilde yorumlar var. Bende de orijinali var ve go modelini almak konusunda emin degilim. Ancak bu ara Aeropress in piyasada satisi olmadigi icin paylasmak istedim.

uozgur

Üye
İsim
ugur ozgur
Daha fazla  
İsim
ugur ozgur
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
beşiktaş
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
üsküdar
Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim, Aeropress için stoklarin güncellemesini bekliyordum. Go modelinin işlevsellik acısından bir tık üstte olduğunu anlıyorum ama standart model ile kıyasladığımızda aynı demleme performansını alabilir miyiz? Negatif bir yönü var mıdır?

gkbrkmtn

İyi Bilinen Üye
İsim
Gökberk Metin
Daha fazla  
İsim
Gökberk Metin
Değirmen
Timemore Slim
Ekipmanlar
V60, Aeropress, Moka Pot, Delter Press
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa, Ankara, Balıkesir
Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim, Aeropress için stoklarin güncellemesini bekliyordum. Go modelinin işlevsellik acısından bir tık üstte olduğunu anlıyorum ama standart model ile kıyasladığımızda aynı demleme performansını alabilir miyiz? Negatif bir yönü var mıdır?
Aralarındaki tek fark boyut. Aeropress Go küçük olduğundan taşıması falan daha kolay olabilir ama aynı zamanda daha az kahve demleyebilme kapasitesi demek, tek negatif yönü bu bence.

uozgur

Üye
İsim
ugur ozgur
Daha fazla  
İsim
ugur ozgur
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
beşiktaş
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
üsküdar

Aydogan

İyi Bilinen Üye
İsim
Hüseyin Aydoğan Bahçeci
Daha fazla  
İsim
Hüseyin Aydoğan Bahçeci
Espresso Makinesi
Lelit Mara X
Değirmen
Comandante, Niche Zero
Ekipmanlar
Hario Bakır V60, Stag EKG, ARC Tartı, Konçhero Kettle, Soy Cezve, Rekrow Ocak.
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Ben de beklemedeyim.
Belki toplu bir alım gerçekleşebilir mi bilmiyorum.

Leylifer

İyi Bilinen Üye
İsim
Furkan
Önceki fiyata göre, ki 300₺ bandında satılıyordu, pahalı. Yeni fiyat ne olur bilinmez ama yine de 400₺ yi aşacağını sanmam. O yüzden biraz beklemekte fayda var

Amazon list price: $34.99
350 liradan aşağı satılması mümkün değil düşünüyorum. 400'den aşağı satılacağına da inanmıyorum döviz ve vergilendirme bu haldeyken.

Son düzenleme:

nuclearmoonrise

İyi Bilinen Üye
Amazon fiyatı 30 dolar naylon çantası olmayan versiyonu. Dolar çok daha düşükken bile 290 liraya satılıyordu bu alet. 400 liranın aşağısında bir fiyat sürpriz olur.

cemsafak

Üye
İsim
Cem Şafak
Daha fazla  
İsim
Cem Şafak
Değirmen
Timemore Chestnut NANO, Hario G Smart
Ekipmanlar
Hario V60 Dripper, PUCK PUCK, Lillydrip, Tchibo Caffisimo, Nespresso Essenza Mini, Delter Press , Aeropress GO
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
ISTANBUL-BURSA
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
KAĞITHANE
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
KESTEL-BURSA
Amazon usa den alınca tax dahil daha ucuza geliyor bilginize. İthalatçı firmaya mesaj atsam dahi asla cevap vermiyorlar o yüzden Delter almaya karar vermiştim 1-2 hafta önce. Satıcı çok uygun fiyatta satmıyor bence dikkatli olun arkadaşlar. Ben amazon usa de 30$ olarak görmüştüm 20$ da kargo idi.

KelebekBey

Üye
İsim
Furkan
Daha fazla  
İsim
Furkan
Değirmen
Molent g50
Ekipmanlar
Hario immersion switch dripper
Amazon usa den alınca tax dahil daha ucuza geliyor bilginize. İthalatçı firmaya mesaj atsam dahi asla cevap vermiyorlar o yüzden Delter almaya karar vermiştim 1-2 hafta önce. Satıcı çok uygun fiyatta satmıyor bence dikkatli olun arkadaşlar. Ben amazon usa de 30$ olarak görmüştüm 20$ da kargo idi.
Delter presste alabilirim fakat onu hiç göremedim stoklarda.

M

mimds

Guest
Arkadaşlar nacizane yurtdışından kahve getirteniniz varsa bir cok kavurucunun online satisinda normal aeropress ve go versiyonu bulunuyor, tek shippingle hem kahve hem ekipman getirtebilirsiniz. Ben bu yolla gecen ay Coffee Collectiveden Aerppress aldim, 250tlye geldi.

akominko

Aktif Üye
İsim
Akın
Daha fazla  
İsim
Akın
Espresso Makinesi
Sage Barista Express
Değirmen
DF64 SSP MP, Comandante C40 MKIII
Ekipmanlar
Origami M, Hario Largo, Delter Press, Melodrip, Gabi Master B, LilyDrip, Clever, Aeropress, Ameuus o1/o2, Fellow Prismo, Soy C1G, Fellow Stagg EKG, Acaia Lunar2021, Acaia Pearl S
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Ben de geçenlerde aeropressi amazon üzerinden satın aldım. Çantalı versiyonu daha hesaplı (kargo ve gümrük toplamı daha ucuz). Keza delter da satılıyor amazon üzerinden fakat @batugen ve @raistlin getiriyor (geldi gelecek :)). O yüzden az biraz beklemek daha mantıklı bence.

Lorenzen

İyi Bilinen Üye
Delter ve aero birbirinin muadili ürünler değil. kahve yaparken kullandıkları yöntem çok farklı, dolayısıyla sonuç da aynı şekilde.

KelebekBey

Üye
İsim
Furkan
Daha fazla  
İsim
Furkan
Değirmen
Molent g50
Ekipmanlar
Hario immersion switch dripper
Arkadaşlar nacizane yurtdışından kahve getirteniniz varsa bir cok kavurucunun online satisinda normal aeropress ve go versiyonu bulunuyor, tek shippingle hem kahve hem ekipman getirtebilirsiniz. Ben bu yolla gecen ay Coffee Collectiveden Aerppress aldim, 250tlye geldi.
Şu anki kurla 290 lira civarı aeropress söylediğiniz sitede. Gümrük vergisi uygulanmadı mı ? Ne kadar sürede geldi ?