• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aeropress demleme yöntemi

İsim
Barış
Daha fazla  
İsim
Barış
Başlarda manüel barista tipi makineler hayaliyle başladım fakta fiyatlar malum bende uygun fiyatlı yöntemlere baktım biraz özellikle moka potlar ve aeropresslere hangisini önerirsiniz. Yöntem olarak bir da hangi markayı önerirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim

B ir de bu tür kahve ekipmanlarını hangi siteden alabilirim güvenilir daha önce alışveriş yaptığınız siteler hangileridir.

İki ekipmanla da lezzetli kahveler yapabilirsiniz. Aeropress in avantajı çok fazla tarifin olması, ve çok farklı çıktılar elde edilebilmesi. Ama tartı, geniş aralıklı bir değirmen ve ısı göstergeli bir kettle şart büyün bu tarifleri yapabilmek için

Moka pot un avantajı Moka pot ve değirmen dışında bir şeye ihtiyaç duymayacak olmanız. Sıcak suyu koyun, ölçek olarak sepeti kullanabilirsiniz. Ocağa koyun ve 2 dk içinde kahveniz hazır.

İkisi de olmasa ben ekipman olarak aeropessi tercih ederdim ama sonrasında hemen vir moka pot da alırdım :)

iki ekipmanı da kullanıyorum. Aeropres te hem hafif hemde yoğun kahveler yapabiliyorsun. Mokapotta sadece americano ya yakın kahveler yapılıyor.

Aeropress için,
Amazon'da ITALPARTS'dan pek çok arkadaş satın almıştı. Biraz daha uygun fiyatlı sanırım.
Hatta ben de düşünüyorum bu aralar.

Geri