• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Adana Kahve Arkadaşlığı

CoFFeePaTh

Üye
İsim
Ömer
Daha fazla  
İsim
Ömer
Değirmen
Kinu M47 Classic, 1zpresso K Ultra
Ekipmanlar
Aeropress,Hario V60, Hario Immersion Dripper, Stagg EKG
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Twitter
omerarikan01
Adana'dan bütün Adanalılara selam...

Selamlaar ben de adanalıyım 🤘

Arkadaşlar adanada bir kahve tadım etkinliği yapalım diye düşünüyoruz. katılmak isteyen olur mu?

Nasıl bir etkinlik? Proper cafe mi düşünüyoruz acaba :)

Nasıl bir etkinlik? Proper cafe mi düşünüyoruz acaba :)

evet ilk etapta proper da düşünüyoruz daha sonra ayda bir olacak şekilde etkinliğin devamını yapmak istiyoruz. belki ilerde başka kahve dükkanlarına da misafir oluruz.

mrb ben katılırım.

hatta eğer mümkün olursa gelmek isteyen olursa benzer bir etkinliği mersinde de gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Malum forumda adana mersin kahve severler olarak sayımız az :)

hatta eğer mümkün olursa gelmek isteyen olursa benzer bir etkinliği mersinde de gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Malum forumda adana mersin kahve severler olarak sayımız az :)
Ben iki tarafa da katılmayı çok isterim şartlar el verirse gaia ya evim yakın, proper a da eğer yanlış bilmiyorsam iş yerim yakın müsait olursam sizlerle tanışmayı da çok isterim şahsım adına 😊

diğer arkadaşlarımız da düşüncelerini paylaşırlarsa güzel olur. şimdilik forumdan @K_TT ve @Anıl var.

evet ilk etapta proper da düşünüyoruz daha sonra ayda bir olacak şekilde etkinliğin devamını yapmak istiyoruz. belki ilerde başka kahve dükkanlarına da misafir oluruz.
Proper cafeyi yeni keşfettim ben de. Kahve içecek zamanım olmadı, içmeye vesile olur.

kendi kavuranlar dışında nerelerden getiriyorlar kahveleri ve bu dükkanlar lokasyon olarak nerelerde?

Geri