• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Acme fincan

Mirobites

Yeni Üye
İsim
Miray
Daha fazla  
İsim
Miray
Merhaba. Uzun zamandır Acme fincanları gözüme kestirmiş durumdayım. Fakat sadece espressoperfecto sitesinde var ve 6lı şekilde satılıyor maalesef. Danaya girer gibi benle fincana girmek isteyen olur mu acaba? En azından 2 tane almak isteyen olursa en 4ünü alabilirim. Hem espresso fincanlarında hem de cappucino fincanlarında gözüm var. Birlikte ya da ayrı ayrı da olabilir. Benim gibi çoklu olduğu için her seferinde vazgeçen varsa lütfen yazın. Birlikte çilemiz bitirelim. 😊

Merhaba. Uzun zamandır Acme fincanları gözüme kestirmiş durumdayım. Fakat sadece espressoperfecto sitesinde var ve 6lı şekilde satılıyor maalesef. Danaya girer gibi benle fincana girmek isteyen olur mu acaba? En azından 2 tane almak isteyen olursa en 4ünü alabilirim. Hem espresso fincanlarında hem de cappucino fincanlarında gözüm var. Birlikte ya da ayrı ayrı da olabilir. Benim gibi çoklu olduğu için her seferinde vazgeçen varsa lütfen yazın. Birlikte çilemiz bitirelim. 😊
2. Elde alınık ilanı açın orada buluşun bence, belki 6 lı setten veren olur

3 kişi birleşip evolution kırmızı almıştık.elimde 1 takım hiç kullanılmamış var.alan kişi ben olduğumdan 3 adet kendime 3 adet diğerlerine vermiştim.

teklifiniz nedir iletirseniz düşünebilirim.

Ben de yeşil alabilirim Latte için,bu arada bende mavi renk var ancak almadan satmak istemiyorum.Ben de mavi rengi bi sevemedim.Laciver ve yeşil çok daha iyi gibi:)

Ben de yeşil alabilirim Latte için,bu arada bende mavi renk var ancak almadan satmak istemiyorum.Ben de mavi rengi bi sevemedim.Laciver ve yeşil çok daha iyi gibi:)
Renk konusunda bende zorlanıyorum bende de lacivert lattenin bir küçük boyu var çok beğenerek kullanıyorum. Latte için farklı bir renk olsun istedim ama lacivertte beni al diyor :) kahverengi olanı nasıl acaba canlı görmeyince pek anlaşılmıyor

Renk konusunda bende zorlanıyorum bende de lacivert lattenin bir küçük boyu var çok beğenerek kullanıyorum. Latte için farklı bir renk olsun istedim ama lacivertte beni al diyor :) kahverengi olanı nasıl acaba canlı görmeyince pek anlaşılmıyor
Benim espresso fincanlarım lacivert ve yeşil.Çok güzeller.Latte için de bir cafede görmüştüm yeşil ve laciverti gine çok güzel duruyorlardı.Bir tane de gri cappuccıno var o da güzel.Ama maviyi sevemedim bir türlü.Zevkler ve renkler…

Bir de boyut ve renk ilişkisi var bence.Mavi espresso fincanları al beni diyor:)

Merhaba tekrar herkese, bir çok mesaj gelmiş yeni görüyorum. Durumumu güncellemek istedim. İki gece önce aniden bir yüzde 10 indirim koyduklarını görüp, hızlıca gaza gelip kırmızı latte ve yeşil espresso bardaklarından aldım. Eğer isteyen olursa paketten 4er tanesini alıp 2 şer tanesini isteyenlere satabilirim. Ankara'da elden verebilirim. Diğer iller için de kargoyu karşılarsanız yollayabilirim. Farklı renklerde farklı boyda bardakları( cappucino vs gibi) olan ve satmak isteyen varsa da satın almak isterim yine de. Ya da farklı renk olanlarla değiş-tokuş edebiliriz. :)

Onlinede satmıyorlar ama mağazadan tekli olarak da alabiliyorsunuz diye biliyorum. Arkadaşım o şekilde almıştı.

Merhaba tekrar herkese, bir çok mesaj gelmiş yeni görüyorum. Durumumu güncellemek istedim. İki gece önce aniden bir yüzde 10 indirim koyduklarını görüp, hızlıca gaza gelip kırmızı latte ve yeşil espresso bardaklarından aldım. Eğer isteyen olursa paketten 4er tanesini alıp 2 şer tanesini isteyenlere satabilirim. Ankara'da elden verebilirim. Diğer iller için de kargoyu karşılarsanız yollayabilirim. Farklı renklerde farklı boyda bardakları( cappucino vs gibi) olan ve satmak isteyen varsa da satın almak isterim yine de. Ya da farklı renk olanlarla değiş-tokuş edebiliriz. :)
Merhaba;
Kırmızı Acme Latte 2 adede talibim. Ben de Ankara dayım ve elden teslim alabilirim.
Forumda yeni olduğumdan iletişim kanallarını bilmiyorum. Hala satıyorsanız telefon no vs. bir iletişim yöntemi önerebilirsiniz.
Kolay gelsin.

Lacivert Latte 2 adet almayı düşünüyorum ben halen. Ayrıca espresso için de mavi alacak olan varsa 2 adet de ondan alabilirim.

Herkese merhaba acme roman yeşil cup almak istiyorum medium boy. 6lı set dışında stok bulamıyorum bölüşmek üzere almak isteyen olursa bana ulaşırsa çok sevinirim 4 tanesini alabilirsiniz🥲🥲

Herkese merhaba acme roman yeşil cup almak istiyorum medium boy. 6lı set dışında stok bulamıyorum bölüşmek üzere almak isteyen olursa bana ulaşırsa çok sevinirim 4 tanesini alabilirsiniz🥲🥲
İstanbuldaysanız Espresso Perfetto mağazasında tekli satış yapıyor diye öğrenmiştim, stoğu var mıdır hala yapıyorlar mı çok bir bilgim yok açıkçası.

İstanbuldaysanız Espresso Perfetto mağazasında tekli satış yapıyor diye öğrenmiştim, stoğu var mıdır hala yapıyorlar mı çok bir bilgim yok açıkçası.
Maalesef değilim. İnternet üzerinden tekli stok güncellemesi gelecek mi diye mail attığımda sadece mağazasında tekli satış yaptıklarını söylediler.

Geri