• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Acil Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aydogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aydogan

Üye
İsim
Hüseyin Aydoğan Bahçeci
Daha fazla  
İsim
Hüseyin Aydoğan Bahçeci
Espresso Makinesi
Lelit Mara X
Değirmen
Comandante, Niche Zero
Ekipmanlar
Hario Bakır V60, Stag EKG, ARC Tartı, Konçhero Kettle, Soy Cezve, Rekrow Ocak.
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Herkese iyi akşamlar, malum bu ayki kahvelerimiz halen gelmedi.
Bayramı kahvesiz geçirmek istemiyorum. Ankara'da kahve alabileceğim bir dükkan ve kahve öneriniz var mı?

Ankara Emek bölgesinde Limerick Coffee Shop, Çayyolu bölgesinde de Lavinnia Coffee Shop ve RoR yarın dükkandan gel-al şeklinde satış yapacaklar diye biliyorum bunun dışında Celsius ve Coffee Project belirli bir saate kadar sipariş edilen kahveleri aynı gün içerisinde evinize getiriyor. Celsius bunu hala başarıyla sürdürüyor fakat Coffee Project pandemi sürecinde buna devam ediyor mu bilmiyorum. Önerilerim ise Limerick'te Etiyopya, Lavinnia'da Guatemala ve Peru, Celsius'da ise Tropical Spring deneme paketini aldım ve içinden çıkan üç kahveden de memnun kaldım. RoR ve CoffeeProject kahveleriyle ilgili son zamanlarda hiç deneyimim olmadı maalesef. Bunların dışında Zümrüt Bey ile iletişime geçerseniz yarın atölyede olacağı bir saat varsa yardımcı olabilir.

Herkese iyi akşamlar, malum bu ayki kahvelerimiz halen gelmedi.
Bayramı kahvesiz geçirmek istemiyorum. Ankara'da kahve alabileceğim bir dükkan ve kahve öneriniz var mı?

RoR'u tavsiye ederim. Instagram'dan da kolayca ulaşabilirsiniz, sitesi de var: https://shop.rorcafe.com/index.php?route=product/category&path=60_70 Onun dışında birçok kahve dükkanı var; Coffee Department'ın çekirdeklerini getiren ama bazen satan bazen satmayan Prod var, Coffee Grinder var (çekirdek satıyor mu bilmiyorum), Ayrancı'da Sloth Kronotrop getiriyordu, satıyordu da hatta ben gittiğimde. Arabica ve Kahve Akademisi'nden birkaç kez kahve aldım ama nitelikli değillerdi sanırım, nitelikli getirmiyor da olabilirler.

Aydogan abi Zümrüt Karaca’dan alabilirsin.Ben deneme paketi aldım çok memnun kaldım ve özellikle kahvede baharat olayını deneyimlemek çok güzeldi.

Ankara Emek bölgesinde Limerick Coffee Shop, Çayyolu bölgesinde de Lavinnia Coffee Shop ve RoR yarın dükkandan gel-al şeklinde satış yapacaklar diye biliyorum bunun dışında Celsius ve Coffee Project belirli bir saate kadar sipariş edilen kahveleri aynı gün içerisinde evinize getiriyor. Celsius bunu hala başarıyla sürdürüyor fakat Coffee Project pandemi sürecinde buna devam ediyor mu bilmiyorum. Önerilerim ise Limerick'te Etiyopya, Lavinnia'da Guatemala ve Peru, Celsius'da ise Tropical Spring deneme paketini aldım ve içinden çıkan üç kahveden de memnun kaldım. RoR ve CoffeeProject kahveleriyle ilgili son zamanlarda hiç deneyimim olmadı maalesef. Bunların dışında Zümrüt Bey ile iletişime geçerseniz yarın atölyede olacağı bir saat varsa yardımcı olabilir.

Evet Zümrüt Bey'i de unutmamak lazım.

Çok teşekkür ederim. Zümrüt beyle iletişime geçeceğim.

RoR'u tavsiye ederim. Instagram'dan da kolayca ulaşabilirsiniz, sitesi de var: https://shop.rorcafe.com/index.php?route=product/category&path=60_70 Onun dışında birçok kahve dükkanı var; Coffee Department'ın çekirdeklerini getiren ama bazen satan bazen satmayan Prod var, Coffee Grinder var (çekirdek satıyor mu bilmiyorum), Ayrancı'da Sloth Kronotrop getiriyordu, satıyordu da hatta ben gittiğimde. Arabica ve Kahve Akademisi'nden birkaç kez kahve aldım ama nitelikli değillerdi sanırım, nitelikli getirmiyor da olabilirler.
Teşekkür ederim yanıt için. 🙏

Zümrüt Karacayı tavsiye ederim özellikle yeni gelen çekirdekleri çok iyi. Kenya Makwa tahmin edemeyeceğiniz kadar tatlı bir kenya çekirdeği. Peru da. yogun baharat notaları olan güzel bir kahve. El Paraiso daha meyvesuyu gibi kan portakalı tadında bir kahve :)

Son düzenleme:
Zümrüt Karacayı tavsiye ederim özellikle yeni gelen çekirdekleri çok iyi. Kenya Makwa tahmin edemeyeceğiniz kadar tatlı bir kenya çekirdeği. Peru da. yogun baharat notaları olan güzel bir kahve. El Paraiso daha meyvesuyu gibi kan portakalı tadında bir kahve :)
Çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba. 🙂
Bu gün Zümrüt hocaya sitesindeki iletişim formundan mesaj attım. Sağolasın o da mesaj yolu ile yanıt vermiş. Mesajında bu aya ait kavrum ve gönderim işini, kargoların malum durumunu öngörerek geçtiğimiz hafta Cuma günü sonlandırdığını ancak, beninle evine götürdüğü çekirdekleri paylaşabileceğini yazmış.
Bu zerafeti karşısında duyarsız kalamadım ve hemen aradım kendisini.
Bu davranışının beni çok etkilediğini ve teşekkürlerimi ilettikten sonra deneme paketindeki kahveleri sordum, o da evinde zaten onlardan 200-300'er gram olduğunu ve onları benimle tüm ısrarıma rağmen evime bırakarak ücretsiz bir şekilde paylaşmak istediğini yineledi. Ardından kendisinin neden Zümrüt hoca diye anıldığının sanki bir göstergesi gibi şu sözü söyledi.
KAHVENİN ANLAMI TAM DA BU DEĞİLMİDİR Aydoğan bey.
Ne dersiniz,
Kıssadan Hisse diyelim mi.
🤔🙏😃

Arkadaşlar Zümrüt hoca kahveleri evimize bırakmış.😍🤗
Ben işte olduğum için tanışamadım.😑

Zümrüt Hocam candır (y)👏👏👏

Geri