• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Acaia Pearl S Smart Scale

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Environment

Yeni Üye
İsim
Utku Can
Daha fazla  
İsim
Utku Can
Değirmen
Comandante C40 Nitro Blade
Ekipmanlar
Fellow Stagg EKG
Herkese Merhaba;

Acaia Pearl Model S tartım satılıktır. Hiçbir problemi yoktur. Beyaz renk. Çok temiz kullanılmıştır. 20.03.2020 tarihinde satın alındı. Kutusu faturası sticker larına kadar herşeyi mevcut.

Tartı Özellikler : https://www.espressoperfetto.com/urun/acaia-pearl-model-s-tarti-beyaz-1

Fiyat : 1650TL

Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. İstanbul anadolu yakası ve Bursa da elden teslim yapılır. Diğer lokasyonlar için Aras kargo ile kargo yapabilirim.


İletişim : utkucangokmen@gmail.com

Teşekkürler.

IMG-9734.JPGIMG-9733.JPG
 
Son düzenleme:
Gmail'den mailler geliyor arkadaşlar gün içerisinde cevaplamaya çalışıyorum. Buradan da özel mesaj atabilirsiniz. Teşekkürler :)
 
Arkadaşlar herkese merhaba, küçük bir miktar da olsa pazarlık payı bulunmaktadır. Ürüne verdiğim fiyatın yarısını teklif eden var. Mail üzerinden bu tarz tekliflere cevap vermedim. Öyle bir durum söz konusu olsa sanırım açık arttırma ile satış yapılabiliyordu, o yolu seçerdim. İlginiz için teşekkür ediyorum.
 
Merhabalar, ilan günceldir. Gün içerisinde gelen maillere cevap vermeye çalışıyorum bazen gecikmeler yaşanabiliyor, kusura bakmayın.
 
Selamlar. İlan güncellendi. Teşekkürler
 
Takas düşünmüyorum arkadaşlar. Teşekkürler...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst