• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

A4 Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haydari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydari

Barista
İsim
Miran
Daha fazla  
İsim
Miran
Değirmen
Hario Skerton Pro
Ekipmanlar
Bakır Cezve, Bialletti New Venus, Hario V60 02
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya - Beytepe
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya - Eskişehir Yolu
Kendileriyle şu an Ankara’da olan Local Coffee Festival’da tanıştım. Etiyopya Odako ve Hamasho tattım kendilerinden ve net bir şekilde diyebilirim ki Odako şu ana kadar içtiğim en güzel kahveydi. Hani gözlerim fal taşı gibi açıldı ilk yudumda öyle diyeyim. Meyveli tatları genellikle acı ve ekşi olarak aldığım için böyle meyveli, tatlı ve dengeli bir kahve beni bayağı şaşırttı ve mutlu etti. Hamasho da gerçekten denilen kadar varmış, bayağı bayağı meyve suyu ama çok meyveli olduğu için beni açmadı. Bu forumda kendilerini göremeyince böyle bir başlık açmak istedim. Şu an yanlış hatırlamıyorsam sitelerindeki kahveleri festival alanından festivale özel indirimle biraz daha uyguna almak da mümkün.

Ben aratınca niye çıkmadı neyse siliyorum :D

Geri