• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

9811040850 - Delonghi Grup Başlığı Vidası

sonergunder

Yeni Üye
İsim
Soner
Daha fazla  
İsim
Soner
Arkadaşlar grup başlığındaki şu vidayı malesef kaybettim ve bulamıyorum. Sipariş edebileceğim biryer veya boyutları hakkında bilgisi olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
Tam malzemelerim gelmişti ki temizlik sırasında kaybettim.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2021-05-07 15.03.54.png
    Ekran Resmi 2021-05-07 15.03.54.png
    217 KB · Görüntüleme: 55
M4 8mm diye yazılmış

bu vidanın m4 10mm olanını bulabildim sorunsuz oldu benim cihaz delonghi treviso dikkat etmeniz gereken vida başı düz ama aşağı inerken daralan tarzda koni gibi olmalı

Ekli dosyalar

• DD83B28B-7D76-4B86-A99A-034E36016008.jpeg
    DD83B28B-7D76-4B86-A99A-034E36016008.jpeg
    83.5 KB · Görüntüleme: 12
  • 9CF06A21-ACC9-4FBB-885F-47ED469BBF85.jpeg
    9CF06A21-ACC9-4FBB-885F-47ED469BBF85.jpeg
    92.9 KB · Görüntüleme: 12
bu vidanın m4 10mm olanını bulabildim sorunsuz oldu benim cihaz delonghi treviso dikkat etmeniz gereken vida başı düz ama aşağı inerken daralan tarzda koni gibi olmalı
Adanalı olarak söylemek gerekirse cıncık gibi olmuş :)

Adanalı olarak söylemek gerekirse cıncık gibi olmuş :)

İnstagramdan takip ediyorsanız makineyi komple söktüm bakalım toplayabilecek miyim. Buhar çıkış kısmı pas yapmış onu söküp temizleyebilmek için ısıtıcıyı sökmem gerekiyor. Onu sökersem sanırım altına termal silikon sıkmışlar parçalanacak tekrar gıda ile uyumlu bulabilir miyim bilmiyorum bakalım uğraşmaya devam :)

İnstagramdan takip ediyorsanız makineyi komple söktüm bakalım toplayabilecek miyim. Buhar çıkış kısmı pas yapmış onu söküp temizleyebilmek için ısıtıcıyı sökmem gerekiyor. Onu sökersem sanırım altına termal silikon sıkmışlar parçalanacak tekrar gıda ile uyumlu bulabilir miyim bilmiyorum bakalım uğraşmaya devam :)
Evet takip ettiğim için dedim zaten, bakalım adam olacak mı :)

Geri