• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

58mm dosing funnel ( doz için huni )

TheEagle

Barista
Selamlar arkadaşlar,

Espresso demlemek için önemli yöntemlerden biri olan WDT ( Weiss Distribution Technique ) için gerekli olan 58 mm dosing funnel yaptırdım. 58 mm Beko 2170- Arçelik k3185 - Gaggia Classic - Gaggia Evolution modellerine tam oturması gerekiyor. Funnel sepetin tam içine girmediği için çıkardığınızda bir boşluk oluşmuyor bu da chanelling ( kanallaşma ) ihtimalini en aza indiriyor

Son düzenleme:
Elinize sağlık.

Taslak dediğiniz 3d yazıcıdan ürettirmek için bir dosya ise ben de alıp yakın bir yerde yaptırabilir miyim demek?

Önce elektrikli değirmen işini çözmeliyim hocam sonra da bunun için sizi rahatsız ederim inşallah.
Hala kararsızım amazon germany ile graef mi alsam 2.el fred mi kovalasam? Cmd ile üst üste 2-3 shot almak yormaya başladı illa ki bir ekleme yapmam lazım o kısım için.

Önce elektrikli değirmen işini çözmeliyim hocam sonra da bunun için sizi rahatsız ederim inşallah.
Hala kararsızım amazon germany ile graef mi alsam 2.el fred mi kovalasam? Cmd ile üst üste 2-3 shot almak yormaya başladı illa ki bir ekleme yapmam lazım o kısım için.
Ben de cmd kullanıyorum, günde 1 shot aldığımdan zor olmuyor ancak 2-3 shot alma durumu olsa kesinlikle @uralavci Motordante alırdım. The Ross Droplet Technique (RDT) + Motordante derim ben.

hocam selamlar. Ben 57mm için yaptırmak istiyorum. 3d printten çok anlamam ama elinizdeki çizimleri kullanarak çıktı alan birine gitsem 58 yerine 57 yap deseme olacak sanırım değil mi? Sorun olmayacaksa çizimleri ben de rica edebilir miyim?

hocam selamlar. Ben 57mm için yaptırmak istiyorum. 3d printten çok anlamam ama elinizdeki çizimleri kullanarak çıktı alan birine gitsem 58 yerine 57 yap deseme olacak sanırım değil mi? Sorun olmayacaksa çizimleri ben de rica edebilir miyim?
Instagram üzerinden Edeko Design ile iletişime geçerseniz ahşap mıknatıslı yapıyorlar. Funnel ve WDT aldım ben çok memnunum.

burada hangi hızda hangi çözünürlükte bastıklarını hangi malzemeyi kullandıklarını belirtiyorlar. bence 100 liradan fazla tutarsa metal mottanın funnellerinden alın. ben pla bastırıp yüzeyin istediğim kayganlığa sahip olmadığını fark edince metal aldım.
not: kayganlıktan kastım kahve o playa takılıyor. metal yüzey gibi kendi kendine düşmüyor 0.1 gram da olsa pis bir görüntü oluyor.

Son düzenleme:
Geri