ttuna64
Barista
- İsim
- Tuncay
Daha fazla
- İsim
- Tuncay
- Espresso Makinesi
- Lelit Elizabeth + LelitGrace
- Değirmen
- Euroka Mıgnon Specialita, Breville BCG600,Tımemore Chestnut G1S
- Ekipmanlar
- STUDYRAC a400 Coffee Roaster, Hand made cold drıp, Home Coffee Roaster-4 wıth Artisan (DIY)
Merhabalar
En son kullandığım LELİT Elizabeth DB Espresso makinesinden çok memnunum.
Sadece iki parça hariç.Birisi buhar açma kapama plastiği,diğeri orıjinal sepetleri.
Buhar açma kapama plastiğini zeytin ağacından yaptığım parça ile halletmiştim.
Sepeti IMS ile upgrade yapınca LELİT Elizabeth kusursuz hale geldi.( İleride gönlümde yatan aslan tabiiki LELİT BİANCA)
IMS sepet gelince Espresso dan aldığım tad ve köpük miktarındaki artış beni çok memnun etti.
Göz ile baktığımda iç bölümdeki deliklerin görünümü çok farklı olunca .macro lens çekim yapmaya karar verdim.Ancak gece çektiğim için istediğim sonucu alamadım.Çıkış delik formasyonu birbirlerine yakın olmasına karşın,iç deliklerdeki IMS nın işçiliğinin çok iyi olduğu görülmekte.
IMS precision filter 2 cups 12-18 gr H24.5

Lelit sepet

En son kullandığım LELİT Elizabeth DB Espresso makinesinden çok memnunum.
Sadece iki parça hariç.Birisi buhar açma kapama plastiği,diğeri orıjinal sepetleri.
Buhar açma kapama plastiğini zeytin ağacından yaptığım parça ile halletmiştim.
Sepeti IMS ile upgrade yapınca LELİT Elizabeth kusursuz hale geldi.( İleride gönlümde yatan aslan tabiiki LELİT BİANCA)
IMS sepet gelince Espresso dan aldığım tad ve köpük miktarındaki artış beni çok memnun etti.
Göz ile baktığımda iç bölümdeki deliklerin görünümü çok farklı olunca .macro lens çekim yapmaya karar verdim.Ancak gece çektiğim için istediğim sonucu alamadım.Çıkış delik formasyonu birbirlerine yakın olmasına karşın,iç deliklerdeki IMS nın işçiliğinin çok iyi olduğu görülmekte.
IMS precision filter 2 cups 12-18 gr H24.5

Lelit sepet

Son düzenleme: