• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

58 MM IMS PRECISSION VE LELİT SEPETE MACRO YAKLAŞIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ttuna64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ttuna64

Barista
İsim
Tuncay
Daha fazla  
İsim
Tuncay
Espresso Makinesi
Lelit Elizabeth + LelitGrace
Değirmen
Euroka Mıgnon Specialita, Breville BCG600,Tımemore Chestnut G1S
Ekipmanlar
STUDYRAC a400 Coffee Roaster, Hand made cold drıp, Home Coffee Roaster-4 wıth Artisan (DIY)
Merhabalar
En son kullandığım LELİT Elizabeth DB Espresso makinesinden çok memnunum.
Sadece iki parça hariç.Birisi buhar açma kapama plastiği,diğeri orıjinal sepetleri.
Buhar açma kapama plastiğini zeytin ağacından yaptığım parça ile halletmiştim.
Sepeti IMS ile upgrade yapınca LELİT Elizabeth kusursuz hale geldi.( İleride gönlümde yatan aslan tabiiki LELİT BİANCA)
IMS sepet gelince Espresso dan aldığım tad ve köpük miktarındaki artış beni çok memnun etti.
Göz ile baktığımda iç bölümdeki deliklerin görünümü çok farklı olunca .macro lens çekim yapmaya karar verdim.Ancak gece çektiğim için istediğim sonucu alamadım.Çıkış delik formasyonu birbirlerine yakın olmasına karşın,iç deliklerdeki IMS nın işçiliğinin çok iyi olduğu görülmekte.
IMS precision filter 2 cups 12-18 gr H24.5_DSC0011.jpg_DSC0009.jpg
Lelit sepet
_DSC0014.jpg
_DSC0008.jpg

Son düzenleme:
sepeti türkiyeden mi tedarik ettiniz acaba?

Geri